Alcatel Pop 4s, Kişiselleştirilebilir Telefon Tutkunu Gençler için Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Alcatel Pop 4s, Kişiselleştirilebilir Telefon Tutkunu Gençler için Türkiye'de
Alcatel Türkiye bugün düzenlediği basın lansmanında IDOL 4 modeli ile birlikte Alcatel Pop 4s modelini Türkiye'de satışa sunacağını resmi olarak açıkladı. Alcatel Pop 4s, 999TL'den başlayan fiyatlarla Kasım ayı sonlarında Türk tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

http://www.maxicep.com/alcatel-idol-4-vr-aksesuari-ve-1099-tl-fiyati-ile-turkiyede
Alcatel IDOL 4, VR Aksesuarı ve 1.099 TL Fiyatı ile Türkiye'de
Alcatel’in, kişiselleştirilme özellikleriyle genç nesillere hitap eden POP 4 serisi akıllı telefonlarının en yeni üyesi Alcatel POP 4S de artık Türkiye’de. Alcatel Türkiye Ülke Müdürü Tamer İşisağlam, ürün hakkında şunları söylüyor: “Alcatel POP 4S, teknolojiyi tarzının bir parçası olarak gören yirmili yaşlardaki tüketicilerimiz için harika bir seçenek. Kişiselleştirme, Alcatel’in akıllı telefon inovasyonunda en çok önem verdiği değerlerden biri. POP 4S de, bu değeri en iyi yansıtan ürünlerden biri.”

POP 4S, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera ile donatılmış bulunuyor. Büyük sensör ve ultra hızlı odaklama özellikleri sayesinde net, parlak görüntüler yakalanabiliyor ve özellikle geceleri çekilen özçekimlerde bu kalite hemen hissediliyor. POP 4S, octa-core CPU ve 4G LTE category 6 teknolojileriyle donatılmış bulunuyor. Bu özellikler POP 4S’i, oyun ve bağlantı işlevleri için güçlendiriyor. POP 4S, parmak izi tanıma özelliğiyle kişisel bilgileri de çok iyi koruyor. Alcatel POP 4S, Kasım ayından itibaren 999 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.
Alcatel Pop 4s, Kişiselleştirilebilir Telefon Tutkunu Gençler için Türkiye'de
 
man20

man20

Üye
yanlış olmuş. Bence yaşlılar için iyi bir seçenek.
 


Üst Alt