Alamazsak ayıp olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Alamazsak ayıp olur
Alamazsak ayıp olur

Kadroda birbirinden yetenekli oyuncular bulunduğunu söyleyen Hidayet, “Belgrad’tan madalyasız dönersek, bizim için büyük başarısızlık olur” dedi

“Herkesin aklı Milli Takım’da”
“Ben belki arkadaşlarımdan biraz daha gerideyim. Sezon sonunda sakatlandım. Askerliğim araya girdi, evlilik, düğün derken biraz geri kaldım. Ama ekstra idmanlar yaparak arayı kapamaya çalışıyorum. Maçlardan önce bile haltere gidiyorum, her antrenman öncesi fazladan çalışıyorum. Öyle gözüküyor ki, herkes kafa olarak kendini tamamen Milli Takım’a vermiş. Mesela ben, ‘NBA’de skorer oynadım. Maç başına 14 sayı attım, burada da böyle oynamalıyım’ düşüncesiyle Milli Takım’a gelsem bütün düzen değişirdi. Ben kendimi bazı şeylerden arındırdım. En iyisini nasıl yaparım, bu takıma nasıl faydalı olurum diye düşünüyorum.”

“Oyun kurucu Kerem’dir”
“Bu bizim sürekli oynayacağımız bir beş değil. Avrupa Şampiyonası’nda dönem dönem oyun kurucu oynayacağım. Rakip guard karşısında fizik avantaj elde edeceğimi düşünüyor coach Tanjeviç. Yoksa bu takımın gerçek oyun kurucusu Kerem Tunçeri’dir. Kerem’in oynadığı bütün takımlar çok başarılı olmuştur. Hem etrafındakileri iyi oynatıyor, hem de mükemmel savunma yapıyor.”

“Beklentiler çok fazla”
“Beklentiler her zaman büyük olmuştur. Kadro olarak baktığımız zaman NBA’de bir yerlere gelmiş oyuncular var. Avrupa’nın önde gelen oyuncuları kadroda. Girenin, çıkanı aratmayacağı bir yapıya sahibiz. Benim yerime girecek oyuncunun, en az benim kadar belki benden daha iyi bir performans sergilemesi gerekiyor. Ancak böyle takım oyunu oynanır ve takım ruhu oluşur. Başarı da böyle gelir. Sadece ilk beşle bir şey olmaz.”

“İki rakibi de yeneceğiz”
“Haksızlığa gelemeyen insanlarız. Bile bile bizden galibiyeti alıyorlar, emeğimizi çalıyorlar doğal olarak tepki koyuyorsunuz. Dünya çapında olan, İtalya Milli Takımı antrenörlüğünü yapmış olan Tanjeviç’i bile oyundan atma saygısızlığını gösterdiler. Ben de teknik faul aldım. Bunlara alışık olmalıyız. Önümüzdeki hafta Rimini’ye gideceğiz. Bir hafta daha idman yapacağız. Hem Bulgaristan’ı, hem de İtalya’yı yeneceğiz. Rakiplerimizi gördük. Onlardan daha iyi takım olduğumuzun farkına vardık.”

“Türkiye’ye bakış değişti”
“Şu takım orada madalya almazsa bu bizim için hüsran diye nitelendirilebilir. Takıma o kadar güveniyorum. Hem oyuncu kalitesi, hem antrenör kalitesine bakarsak Avrupa’nın en iyilerinden biriyiz. Bütün maçları birlik, beraberlik içinde oynarsak, bizi kimse tutamaz. Artık egolardan herkes vazgeçti. Gerçekten ben çok heyecanlıyım bu sene. Ve başarılı olmayı çok istiyorum. 2001’den sonra insanların Türkiye’ye bakışı değişti. Umarım 2005’te de bunu devam ettiriz. Bazı kesimlere, ‘Kendi ülkelerindeydiler, seyirci ve hakemle ikinci oldular’ dedirtmek istemiyoruz. Bu sefer Belgrad’da Sırbistan Karadağ seyircisi karşısında madalya alacağız.”

12 Dev Adam hırs küpü
Milli Basketbol Takımımız, Bormio kampının altıncı gününü yine ağır bir tempoda geçirdi. Sabah futbol sahasına gelen 12 Dev Adam, kondisyoner Belleti gözetiminde yaklaşık iki saat süren ağır bir idman yaptı. Düz koşuyla yapılan ısınma turunun ardından 100, 80, 60,40 ve 25 metre olmak üzere 50’den fazla depar atan Milliler, yorgunluğa rağmen oldukça hırslı ve istekliydi. Birbirleriyle yarışan ve kendilerini motive eden dev adamlar, antrenman sonrası ise adeta pestillerini çıkaran Belleti’yi omuzlara aldı. Akşam çalışmasında ise Coach Tanjeviç, Milliler’e yine 2 saati aşkın süren antrenman yaptırdı.
 


serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
12 Dev adam büyük işler yapacak inanıyorum ;;)
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
serdaronlinenet ;)
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
İnşallah serdar.
 
SANCAR

SANCAR

Üye
kazansınlar artık abi
bi yerimiz şişcek
 

the_patriot

Üye
o jenerasyon için en büyük ve bence son şans, ibrahim birdahaki şampiyona da yaşlanacak mirsad da öyle, fırsatı kaçırmasınlar
 

ringwraith

Üye
12 dev adamın artık iyi bi başarı yakalaması lazım
 
Caine

Caine

Üye
heralde son şansları. umarım cok iyi bir başarı elde edebilirler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
449
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
443
DiaBLoS


Üst Alt