Ahududu Şurubu

  • 16 Nisan 2011
  • 368 Okunma
  • 0 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. MALZEMELER
    1.5 kg şeker
    1 kg ahududu
    30 gr limon tuzu

    HAZIRLANIŞI
    Ahududuyu ayıklayıp< Resmi açmak için tıklayın >
    temizleyin< Resmi açmak için tıklayın >
    sonra bol suda< Resmi açmak için tıklayın >
    meyveleri zedelemeden yıkayın. Bir süzgeçte süzün. Ahududuyu toz şekerle ovalaya ovalaya yoğurun ve şekerin tamamen erimesi için oniki saat kadar bir kenarda bekletin. Şeker tamamen eridiğinde ahududuyu< Resmi açmak için tıklayın >
    ince delikli bir süzgeçten geçirin ve sıkarak süzün. Süzgeçte kalan posaya yarım su bardağı su koyun< Resmi açmak için tıklayın >
    tekrar yoğurup sıkın ve süzün. Elde ettiğiz şuruba 30 gr limon tuzu katıp eritin. Süzgeçten geçirin ve bir şişeye doldurup serin bir yerde muhafaza edin. Bir su bardağına iki parmak şurup koyun< Resmi açmak için tıklayın >
    üzerini suyla tamamlayıp karıştırdıktan sonra servis yapın.
     


    Yazan: CoDeYs
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
24/09/2018 - 00:59