Ahmet Dursun yazdı; “Çete damgasını vurur“

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet Dursun yazdı; “Çete damgasını vurur“








Tüm Beşiktaş ailesine merhaba,

Beşiktaş'ın en önemli haber kaynaklarından Haber1903 ailesinde sizlerle beraber olmak bana mutluluk veriyor. Uzun futbol hayatımın ardından, yorumlarımı ve bilgilerimi sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum.

Gelelim bugün çekilen UEFA kuralarına. Rakibimiz geçen sezon UEFA finali oynamış Braga, kendi liginde UEFA'yı zorlayan orta derecede bir takım. Biz ise, şampiyonluğa oynayan en güçlü takımız. Daha kaliteli bir takım olduğumuz kesin.

İki soluklu oynanacak bu karşılaşmalara, özellikle Portekiz çetesi damga vuracaktır. Sakatlığı bulunan Quaresma ve Simao'nun 16 Şubat'ta ki maça hazır olacağını düşünüyorum. İlk maçın Portekiz 'de oynanması her ne kadar dezavantaj gibi görünse de oradan alacağımız bir beraberliğin turun kapısını açacağına inanıyorum.

Portekizli teknik direktör Carvallhal'in, BRAGA takımını çok iyi tanıdığını ve iyi analiz edeceğine kesin gözüyle bakıyorum. Kadro kurumunda da aynı başarıyı göstermesi tek isteğim. Geçtiğimiz Çarşamba günü, neredeyse 6 sene sonra ilk kez STOKE CITY maçında İnönü stadındaydım ve yapılan muhteşem destekle, karşılaşmayı kazanmamak imkansız bir şey idi. Bu muhteşem, coşkulu taraftarın BRAGA takımı karşısında da aynı desteği göstereceğinden hiç şüphem yok. Son oynanan maçlarda da görüldüğü üzere, takım istikrarı yakaladı. Beşiktaş, bu istikrarın ve o özgüvenin ödülünü BRAGA engelini aşıp, final yolunda ilerleyerek alacaktır.

AHMET DURSUN
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt