Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ah bi HAGİ futbola geri dönse....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alperekm
Üye
Konu Sahibi
Ah bi HAGİ futbola geri dönse....
Hagi'yi rüya maçında seyrettim.Ve Hagi yine Hagiydi.Ah bi HAGİ futbola geri dönse....Sizler ne düşünüyorsunuz ;
Gokhan43
Üye
Bende özet izledim ve korner kosesinin oradan attıgı gol mukemelldi.Sol ayak dısıyla muhtesem kesti...
Bir FB'li olarak Hagi'nin futboluna diyecek sozum yok ama teknik direktırlugune cok sey diyebilirim....
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Originally posted by Gokhan43@Apr 24 2005, 11:40 PM Bende özet izledim ve korner kosesinin oradan attıgı gol mukemelldi.Sol ayak dısıyla muhtesem kesti...
Bir FB'li olarak Hagi'nin futboluna diyecek sozum yok ama teknik direktırlugune cok sey diyebilirim....
Tartışma başlatmak gibi olmasın ama yılların deneyimli teknik direktörü Daum için söylenecek daha çok söz olduğunu sanıyorum.
..::Riddick::..
Üye
Dostum tamamda daum un futbolunu kaç arkadaş biliyor...
mayday_
Üye
ben daum'u yeşil sahalarda geçen kupa maçında hafta ümit kırmızı kart gördügünde giray bulak ile tartışırken gördüm sadece ;
..::Riddick::..
Üye
Originally posted by mayday_@Apr 25 2005, 02:06 PM ben daum'u yeşil sahalarda geçen kupa maçında hafta ümit kırmızı kart gördügünde giray bulak ile tartışırken gördüm sadece ;