Ağrı dağındaki Ufo ve naziler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ağrı dağındaki Ufo ve naziler
1937 Temmuz’unda Hitler ve Göring’in emirleri ile her çeşit doğaüstübilimsel dinsel ve okült objeleri incelemek ve araştırmak üzere dünyanın dört bir tarafına özel araştırma timleri gönderilmeye başlandı. Araştırılan cisimlerden biri de kutsal kitaplarda adı geçen Nuh’un gemisi idi. Gemi için İran ve Türkiye arasında dağlardaaraştırma yapan tim Dicle nehri kenarındaki bir köyün yaşlılarındanhayli ilginç bir hikaye duydu. Bu hikayeye göre 200 nesil evvel esrarengiz parlak bir “ev” gökten çok gürültü çıkarak yere düşmüştü.Bir zaman sonra köyden köye yolculuk yapan bir şahıs bu esrarengizcisimle karılaşmıştı. Şahsın ifadesine göre cisim ıslık gibi bir ses çıkarmakta ve dokunulmayacak kadar sıcaktı. Ayrıca pis bir koku da yaymakta idi. Bu hikaye araştırmayı yürüten tim tarafından derha lAlmanya’ya bildirildi.





Bir ay sonra bölgeye iki araştırma timi daha gönderildi. Bölgeye gelen bir grup bilim adamı Hitlerin savaş makinesının “Özel Silahlar” bölümünün öncüleri idiler. Bu grup “evi” aramaya koyuldu ve onu sağlam birvaziyette buldular. Bu “dünya-dışı” bir geminin ilk ele geçirilişioldu.

Disk 25 m. Çapında ve 8. m yüksekliğinde idi. Gemigirişi olmayan :-):-):-):-)lik bir görünümde idi. Gemi dış güçlere karşıda oldukça duyarlı idi ve toprağın birkaç metre üstünde havada yüzer gib iduruyordu. Ayrıca en ufak bir dokunuşla hareket edebiliyordu. 1938Aralık ayında disk Almanya’nın en önde gelen bilim adamlarının toplandığı Münih’in kuzeyinde bir yere getirildi. Etraftaki dağların çevrelediği bir tuz madeni diski araştırma ve gerekirse üretmek için gerekli tesisler haline döndürüldü.

Yapılan tetkikle rneticesinde geminin dünyadaki herhangi bir devletin çok gizli bir silahı olamayacağı anlaşıldı. Nazi bilim adamları kısa zamanda gemi ve işleme sistemlerini anlamakta başarılı oldular.

1941Temmuz’unda Almanya bilim adamlarından biri ABD’ye kaçıp bildiklerini anlatmasaydı kimse Hitler’in neye sahip olduğunu ve onunla ne yapmayı tasarladığını bilemeyecekti. II. Dünya Savaşı’nın sonunda Ruslar’danhızlı davranan ABD Askeri İstihbaratı “Oz” kod adı altında Nazi tesislerini ve yukarıda adı geçen diski ele geçirdi. Disk derhal ABD’eyollandı. Fakat diğer yandan Sovyetler de 6 ay sonra esir aldıkları Alman bilim adamları vasıtasıyla Almanların ele geçirdiği dünyadışı diskten haberdar oldular.
 


EroL

EroL

Emekli Yönetici
çok güzel olmuş hitlerden abd almış gemiyi. bence bu daha korkutucu
 

researcher

Üye
25 mlik gemiyi munihe nasıl getirmisler..... masal o kısmı atlıyor....
 

gurhan36

Üye
İlginç
 
aLone

aLone

Üye
palavra bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt