adsl yerine 4g üzerinden hizmet

Sponsorlu Bağlantılar

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
adsl yerine 4g üzerinden hizmet
merhaba arkadaşlar evde bi internetim var allah nazardan saklasın 0:20 mbiti görmüyor
internet superonlinea ait şimdi çoğu yerde gördüğüm gibi yapıp suçu turkcelle atmayacağım zira internetim adsl ve evet arıza kayıtlarına kanserlerin efendisi turk telekom bakıyor.
20 günü aştı bu sorun başlayalı her gün aradım 532yi (aramızda muhabbet oluştu resmen; haftasonu halı sahaya çağırsalar şaşırmam :D )
şimdi hiç bir firma sütten çıkmış ak kaşık değil ama hakkını yemeyelim turkcell aldığı paranın hakkını veriyor adslin parçası olarak 4g üzerinden 4 gbda cep internetim var geçende mobilden test yaptım 5 yıllık telefonumla rahatça 14 mbiti gördüm yükleme hızı 10 mbiti aşıcaktı neredeyse (rüya gibiydi lan :D )
eh bi şekilde turkcellden rica etsek te sorunlu adsl müşterilerine interneti 4g şebekesi ile verseler nasıl olur sizce? lifecell ile komple mobil interneti gördük ona benzer bişey olacak 1000 dk konuşma sınırsız internet 90 tlye falan razıyım (normalde faturam 80 geliyor zaten) hiç değilse turk telekom illetiyle içli dışlı olmayız
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bunun üzerinde çalışmalar gerçekleştiriyorlar, zaten şu anda 4G model ve bu modemler için internet paketi de satıyorlar. Ancak fiyatlar yüksek, bize sadece fiyatların düşmesini beklemek kalıyor.
 
super999999

super999999

Üye
Hayalim o ya benim
 
  • Beğen
Tepkiler: bulut6842
phasan

phasan

Üye
Olursa guzel olur ozaman sabit olmaz her yerde kullanırız

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
bulut6842

bulut6842

Üye
İnşallah
 
murat.122a

murat.122a

Üye
sınırsız mobil internet içinmi çalısıyorlar
 
phasan

phasan

Üye
Bence yıne bır bahane bulurlar ev internet kullanırız

Sony Xperia XZ Premium cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt