Adsl Tarifelerine Protesto

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Adsl Tarifelerine Protesto
Tüketiciler Derneği (TÜDER) üyesi bir grup, pahalı olduğu gerekçesiyle ADSL internet bağlantı ücret tarifelerini protesto etti.
04 Ocak 2006 12:44
<div align="center"></div>
Ataköy&#39;deki Bakırköy Telekom Müdürlüğü önünde toplanan TÜDER üyeleri adına açıklamada bulunan Dernek Genel Başkan Yardımcısı Kenan Kır, kasım ayında ADSL ücretlerine yapılan zammın ardından kendilerine buna tepki gösteren e-postalar gönderildiğini söyledi.

Kır, konuya ilişkin bakanlıkla görüştüklerini, ancak herhangi bir çözüme ulaşamadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
&#8220;Türk internet kullanıcıları olarak, ülkemizin çağdaşlaşma yolundaki adımlarına engel olunmamasını ve bilgi toplumu olmanın önünün açılmasını talep ediyoruz. Telekom&#39;dan, hiçbir dünya ülkesinde görülmeyen, haksız, adaletsiz ve mantık dışı internet tarifeleri ve uygulamalarına son vermesini istiyoruz. 1.3 milyon civarında geniş bant, yani ADSL internet kullanıcısının bulunduğu ülkemizde, herkesin ucuz, hızlı ve kotasız internet erişimine kavuşturulmasını ve bunların devlet politikası haline getirilmesini talep ediyoruz.&#8221;

Tüm dünyada internet hızının Megabit düzeyine çekildiğini ve ücretlerin azaldığını vurgulayan Kır, &#8220;Telekom&#39;un göz boyayan hız yükseltmeleri ve ihtiyaçları karşılamayan kotalarla Türk internet kullanıcılarını çağın gerisine sürüklemesini şiddetle kınıyoruz. Bugün Telekom&#39;un aylık 269 YTL&#39;ye sunduğu 2 Megabit hızındaki sınırsız erişim, Fransa, İtalya, Almanya gibi Avrupa ülkelerinde 20-30 dolar civarında&#8221; diye konuştu.

Kır, &#8220;kotaların makul düzeylere yükseltilmesini, kotasız tarifelerde ücretlerin düşürülmesini, satış sonrası hizmetlerin iyileştirilmesini, özel iletişim vergisi ve bağlantı ücretinin kaldırılmasını&#8221; talep ettiklerini sözlerine ekledi.
Açıklamanın ardından dernek üyeleri, Bakırköy Telekom Müdürlüğü önüne &#8220;siyah çelenk&#39; bırakıp beyaz güvercin uçurduktan sonra dağıldı.
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
Adamlar 20192 Adls geçti biz hala 512
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt