Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adsl çift çıkış
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
corolla-wrc
Üye
Konu Sahibi
adsl çift çıkış
tek modem ile iki blg baglama sansım warmı?????????
husnu
Üye
2 girisli ayrl modem aleti al 1 bilgisayar ana bilgisayar olur ethetnet kartl ve ara kabloda gerekir.bilgisayarln kendi modemiyle dedigin olmaz.ayrl modemin 1 girisine ana bilgisayar 2. girise 2. bilgisayarl ethernet kartlyla baglarsln
Timothy
Üye
Originally posted by corolla-wrc@Oct 31 2005, 08:00 PM tek modem ile iki blg baglama sansım warmı?????????
evet eger elindeki modem ethernet girisliyse bir tane CNET 8 PORT 10/100 SWITCH (CNSH-800) 18 $ olmas1 lazim alacaksin. alternatif olarak verdim.
8 bilgisayara kadar kullanabilirsin bu hubla
blackleg
Üye
Originally posted by corolla-wrc@Oct 31 2005, 08:00 PM tek modem ile iki blg baglama sansım warmı?????????
aztech 305 eu markalı bir modem al veya bazı modemlerin hem usp hem ethernet çıkışları var bir makinayı usp diğerinide ethernetten bağlayabilirsin
denizhanxx
Üye
arkadaş adsl modemler 1-2-4-8 portlu olarak üretilir,,kaç pc bağlayacaksan ona göre alacaksın,,ben evde tek modemle 2 bilgisayarda kullanıyorm adsl'yi..Tek eksisi biraz yavaşlatır ;
metintekin
Üye
benim modem hem 4 port usb hemde ethernet war acaba hangisi hızlıdır(usb mi ethernetmi?)