Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
saolasın nadir abi
bunu kuramadıysan hiçbirini kuramazsın.ya birisi bana adım adım normal satın alınıp hack edilmemiş bir 5800'e nasıl acrobatı yükleyebileceğimi anlatabilir mi... bu forumdaki tüm program ve uygulamları denedim hiçbirisinde deneme sürümünü normale çeviremedim. Not: telefonumu hack ya da IMEI numaralarını bir yere vermek istemiyorum, böyle bir çözüm var mı?
şimdiden tşk.
hayırdır özelden napacan?sorunun varsa konuya yazarsın.Nadir isimli arkadaşım senin priv. mes. kapalı, normal mail adresini versen de bi ulaşsak sana. tşk.
şu programı kurma noktasında yardımcı olır musun? mailinden soracağım şey bu. mesela bu verdiğini kuramazsam hiçbirini kuramasın demiştin.. tamam bunu kuralım diyoruz temel paket istiyor, onu vermişsin o _signed ama kurarken sertifika hatası veriyor...filan falan..yani bir türlü olmuyor olmuyor..pdf dosyalarını açmak benim için çok önemli açıkcası makul bi rakam olsa satınalama noktasına geldim artık.
Allah Razı olsun senden birader.. Ellerine sağlık.. Pdf artık çalısıyor.. Harika +10 puan
şu programı kurma noktasında yardımcı olır musun? mailinden soracağım şey bu. mesela bu verdiğini kuramazsam hiçbirini kuramasın demiştin.. tamam bunu kuralım diyoruz temel paket istiyor, onu vermişsin o _signed ama kurarken sertifika hatası veriyor...filan falan..yani bir türlü olmuyor olmuyor..pdf dosyalarını açmak benim için çok önemli açıkcası makul bi rakam olsa satınalama noktasına geldim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?