Adobe, Connect 8i duyurdu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Adobe, Connect 8i duyurdu!





Kurumsal Web Konferans Çözümünün zengin işbirliği deneyimleri sağlamak amaçlı yeni sürümü...

SAN JOSE, Kaliforniya — Adobe Systems, etkili ve ilgi çekici web toplantıları, çevrimiçi eğitim ve kurslar etkinliğini mümkün kılan web konferans çözümünün önemli bir güncellemesi olan Adobe® Connect™ 8 yazılımını duyurdu.

Yaygın bir şekilde kullanılan Adobe Flash® Player yazılımına dayalı son sürüm, toplantılara kolay ve güvenilir erişim özelliğini korurken, dünya çapındaki kuruluşlara ve kamu kurumlarına zengin sanal toplantı aktivitelerini birçok cihaz üzerinden deneyimleme imkanı sunuyor.

Wainhouse Research Kıdemli Analisti Andy Nilssen “Web konferansını, günlük kullanım için temel bir işbirliği teknolojisi olarak benimseyenlerin sayısının hızlı bir şekilde arttığını görüyoruz” dedi ve ekledi “Ayrıca kuruluşların kendi web konferans çözümleri için beklentilerini artırdıklarını da görüyoruz. Bu kuruluşlar, sayısız ve farklı kullanım şekillerine olanak sağlamak, yeni işlevlerle çözüm yeteneklerini kolayca genişletmek, video konferans odası sistemleri gibi mevcut altyapılara entegre olmak ve geniş bir mobil cihaz yelpazesi vasıtasıyla, toplantı erişimini artırmak için günlük toplantı ve seminerlerin ötesine geçmek niyetindeler. Bunların tamamını, toplantı katılımcılarına büyük bir kullanıcı deneyimi sağlayarak da yapmayı istiyorlar.”

Adobe Connect 8 uygulamasının önemli yeni özellikleri arasında daha fazla kullanılabilirlik için basitleştirilmiş bir ara yüz, fikirleri daha özgürce paylaşmak için genişletilmiş ve daha esnek işbirliği yetenekleri ve daha zengin multimedya deneyimleri için gelişmiş ses ve video entegrasyonu bulunmaktadır. Ayrıca, Adobe Connect 8 daha fazla genişletilebilirlik için bir yazılım geliştirme kiti (SDK), daha kolay toplantı yönetimi için Adobe AIR® runtime uygulamasına dayalı yeni ve opsiyonel bir masaüstü istemci, erişim ve verimi arttırmak için de bir dizi mobil cihaza destek sunmaktadır.

Yeni Özellikler ve Faydalar

• Sunumcular, toplantı sahipleri ve katılımcıların özelliklere daha kolay erişimini sağlayarak, toplantı odası ara yüzlerinin daha kolay, gerçek zamanlı ayarlanmasını sağlayan, sezgisel kullanıcı ara yüzü.

• İşbirliğini kolaylaştırmak için paylaşım, sohbet, video, notlar, Q & A, beyaz tahta ve diğer işlevsel “pod”lar için iyileştirmeler.

• Müşterilerin herhangi bir konferans sağlayıcısından bir Adobe Connect odasına ses iletmelerine olanak tanıyan ve katılımcılar arasında hem VoIP hem de telefon sesi üzerinden çift-yönlü iletişim sağlayan çift-yönlü Universal Voice ses sağlayıcısı ilavesi.

• Adobe Connect1 uygulamasının mevcut video konferans sistemleriyle, toplantı düzenleyicilerinin canlı ses ve video yayını akışlarını doğrudan bir Adobe Connect odasına getirmelerini sağlayan entegrasyonu.

• Adobe Flex®, Adobe Flash ve Adobe ActionScript® 3 için destek ile birlikte gelişmiş işbirliği yazılımı geliştirme kiti (SDK). Bu SDK, geliştiricilerin özel ‘pod’lar oluşturmalarına veya Adobe Connect uygulamasını diğer sistemlerle entegre etmelerine olanak tanır.

• Adobe AIR uygulamasına dayalı Adobe Connect Desktop uygulaması, kullanıcıların toplantıları masa üstünden düzenlemelerine ve yönetmelerine imkân tanır. İsteğe bağlı uygulama ayrıca, kullanıcıların çevrimdışı olarak izlemeleri için kayıtlı oturumları indirmelerine de olanak tanır.

• Adobe Connect Mobile katılımcıların toplantıları mobil cihazlarda izlemesine olanak sağlar. Adobe Connect Mobile uygulaması Apple iPhone, iPad, Google Android ve Adobe Flash teknolojisinin etkin olduğu diğer mobil cihazlar üzerinde çalışır.

Alıntılar

Adobe Connect Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Arun Anantharaman,

• “Adobe Connect 8 bir dönüştürücü sürümdür. Bu uygulama, muhtelif kullanım şekillerini destekleyerek kuruluşların tek bir web konferansı platformu üzerinde standart şekile olmalarını sağlar. Sunumcular toplantı ortamlarını, toplantıdan önce veya toplantı sırasında bütünüyle düzenleyebilir, dolayısıyla işbirliğini önemli ölçüde artırabilir. Ayrıca ürün, kuruluşların üçüncü şahıs ‘pod’ları kullanmalarını ve mevcut sistemler ile entegre olmalarını sağlayan yüksek oranda genişletilebilir özelliklere sahip bir üründür. Pazardaki diğer hiçbir çözüm, toplantı girişi kolaylığı, etkileşim zenginliği veya genişletilebilirlik sunma konusunda bu uygulamanın yanına yaklaşamaz.”

Xerox Corporation, Global Eğitim Çözümleri & Uygulamaları Müdürü Al Paz,

• “Adobe Connect, kurumsal ortamlar için görev-kritik ve gerçek zamanlı işbirliği çözümü sağlıyor. Adobe Connect 8 uygulamasındaki gelişmiş özellikler ve işlevsellik tüm kullanıcıların önündeki engelleri kaldırıyor; çekici, sezgisel ve zengin kullanıcı bir ara yüz sağlıyor.”

Michigan Toplum Sağlığı Bölümü, Halk Sağlığı Hazırlık Ofisi, Halk Sağlığı Acil Durum Hazırlık Program Asistanı Denise Fleming,

• “Adobe Connect kullanımımızı sürekli olarak artırıyoruz. Kolay kullanımlı ara yüzü en tecrübeli kullanıcılarımızın kendi web konferanslarında daha da iyi iş çıkarmalarına olanak sağlarken, yeni kullanıcıların Adobe Connect içinde daha hızlı bir şekilde üretken hale gelmelerini sağlıyor.”

Federal Otoyol İdaresi Müşteri Destek Uzmanı La Tricia E. Austin-Downer,

• “Adobe Connect uygulaması, diğer web konferans çözümlerinde bulunmayan bir dizi özellik sunarak, web konferansı için kapsamlı ve kullanımı kolay bir çözüm sağlamaya devam ediyor.”

Ücret ve Erişebilirlik
Adobe Connect 8, 2010 Kasım sonu itibariyle tüm dünyada satışa sunulacak. Adobe Connect 8’in sunucu tabanlı sürümü Kasım 2010 sonunda Kuzey Amerika’da ve Şubat 2011 itibariyle de Türkiye pazarında yerini alacak.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayın,
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt