Adnan Oktar Büyük İfşa

Sponsorlu Bağlantılar

pckologi

pckologi

Üye
    Konu Sahibi
Adnan Oktar Büyük İfşa
Adnan Hoca’ olarak bilinen ve operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar hakkında, çocuk yaşta 17 kişi ‘cinsel istismar’ şikâyetinde bulundu.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Adnan Oktar İstanbul emniyetinin dün sabah yaptığı şafak baskınında gözaltına alındı. İstanbul Çengelköy'deki evinde gözaltına alınan ve 32 ayrı suçtan soruşturması yürütülen Adnan Oktar ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.



Adnan Oktar ve müridlerine yönelik düzenlenen operasyonun ardından, örgütle ilgili yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Örgütün genç kızları ağlarına nasıl düşürdükleri ses kaydında ortaya çıktı..
 


PALA.

PALA.

Üye
örgütle ilgili yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.
Bu tip haberleri tek konu altında birleştirseniz iyi olur, hergün bir yenisi çıkar, dün magazin haberi bugün örgüt haberi oldu.
 
vedat1966

vedat1966

Üye
Bu tür yapılanmaları çökertmek çok zor. Neden derseniz çökertecek olanlara da baskı ve şantaj yapılıyor. Tabiki önce baskı ve şantaj yapılabilecek argümanlar ele geçirilmeli. Fetö başta olmak üzere bu tür yapılanmaların tamamı bu şekilde çalışıyor. Kasetlerin ortalıkta cirit attığı bir ülkede yaşıyoruz. Ancak hepimizde bu Kasetlerin hukuki yolla elde edilip edilmediğine bakmıyoruz. Kime yapıldığına göre alkışlayabiliyoruz bile. Ne olduğu belli olmayan bu adamın kitaplarına alkış tutanlar hala aramızda maalesef.

Bu millet ne ara
Açgözlü,
Kibirli,
Hukuksuz,
Ahlaksız oldu.
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bu adam tilki . Bir şey olmaz buna .
 

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
381
scarface006
haydaravısyon
Cevap
0
Görüntüleme
373
haydaravısyon
yavuzkaraca
Cevap
0
Görüntüleme
325
yavuzkaraca
spy ghost
Cevap
0
Görüntüleme
291
spy ghost


Üst Alt