Adliye Önünde 'Açık Artırma'

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Adliye Önünde 'Açık Artırma'



Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararı ile basın açıklamalarının yasaklandığı C kapısının önünde, icra dairesi tarafından icralık araç satışı yapıldı.

Genelde 'icralık malların bulunduğu yediemin otoparklarda' yapılan satış için yer olarak ise adliyenin C kapısının önü belirlendi. İcra dairesi görevlileri ve alıcılar adliye önündeki aracın başında toplandı. Alıcılar bir süre aracı inceledi. Daha sonra aracın satışına geçildi. 10 bin TL'den başlayan fiyat 27 bin 300 TL'de son buldu. 2010 model aracı alan kişinin galeri sahibi olduğu öğrenildi. Araç satışı adliyeye gelen vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi. Aracın satılmasının ardından adliyenin güvenliğinden sorumlu polisler, icra yetkililerini uyardı. Araç satışının burada yapılmaması gerektiğini belirten polisler, 'bu tür durumlarda bilgi verin, kapalı otoparkta yer ayarlayalım' uyarısında bulundu.
İcra daireleri tarafından satışa çıkarılan mallar, kanuna göre satışa çıkaran icra dairesinin bulunduğu yerde gerçekleştiriliyor. Ancak adliyelerde fiziki şartların yetersizliğinden dolayı araç satışları 'yediemin otoparklarında' yapılıyor. - İstanbul / Şişli
 

Benzer Konular



Üst Alt