Adını iPhone 7 olarak değiştir, ücretsiz iPhone 7 al

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Adını iPhone 7 olarak değiştir, ücretsiz iPhone 7 al
Akıllı telefon pazarında sayısız firma mücadele ederken, sunulan cihazlar da tasarım, donanım ve yazılım olarak farklılık gösteriyorlar. Apple da bu pazarın en önemli temsilcilerinden ve geçtiğimiz ay içerisinde de yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki akıllı telefon modellerini resmi olarak duyurmuştu.



iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ülkemizde ise 14 Ekim tarihinde satışa çıkarken, bir çok ülkede de büyük ilgi görüyor. Bu ülkelerden birisi de Ukrayna olurken, bu ülkede farklı ve ilginç bir olay dikkat çekiyor.

Apple bu ülkede oldukça ilginç bir olay ile karşımıza geldi. Ukrayna'da ismini iPhone 7 olarak değiştiren ilk 5 kişiye iPhone 7 ücretsiz olarak veriliyor ve ilk kişi de geldi. Ukrayna vatandaşı olan Olexander Turin ismini resmi olarak iPhone SIM (iPhone 7) olarak değiştirdi. Bunun karşılığında da Cuma günü ücretsiz olarak iPhone 7 akıllı telefonuna kavuştu.

Olexander Turin'in ücretsiz olarak aldığı iPhone 7'nin değeri 850$ olurken, isim değiştirmenin bedeli ise sadece 2$. Aslında Olexander Turin, iPhone 7 isminde kalmayı da pek düşünmüyor. İleri de tekrar eski ismine dönüş yapacak gibi görünüyor.

Apple'ın akıllı telefonu iPhone 7'nin özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, cihaz 4.7" büyüklüğünde 1334x750 piksel HD ekran, 2GB sistem belleği, 32GB /128GB / 256GB dahili veri kapasitesi, Apple A10 Fusion yonga seti, 12MP arka kamera, 7MP ön kamera, iOS 10 mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.
Adını iPhone 7 olarak değiştir, ücretsiz iPhone 7 al
 


mta122003

mta122003

Üye
iyimiş ismini degiştir al sonra tekrar degiştir
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
yeumyang

yeumyang

Moderator
Bir telefon için degmez uğraşmaya iyiki bizim ülkede yok
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

MaxipmaN

Üye
burada olsa o binayı yıkarlar :bud:
 


Üst Alt