Açılışı ^Şampiyon^ Yapıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Açılışı ^Şampiyon^ Yapıyor..
Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunun ilk maçında son şampiyon Galatasaray, sahasında Denizlispor ile karşılaşacak.



Futbolseverlerin 104 günlük lig hasreti bugün sona eriyor. Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonu, bugün yapılacak 5 maçla başlarken, ilk başlama düdüğü Ali Sami Yen Stadı'nda çalacak.

10 Mayıs 2008'de 2007-2008 sezonunun şampyonu olaral kupayı havaya kaldıran Galatasaray, yeni sezonun açılış maçında Denizlispor'u konuk edecek.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Türkcell Süper Lig'in açılış maçında Denizlispor'u ağırlayacak Galatasaray'da tek hedef galibiyet. Ligde geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 2008-2009 sezonunun açılış maçında Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaşacağı Denizlispor'u yenerek, hem lige 3 puanla başlamak hem de Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında deplasmanda yapacağı Steaua Bükreş maçı öncesi moral kazanmak istiyor.

Sarı-kırmızılı takımda, milli takımlar kampından dönen Mehmet Topal, Fernando Meira, Shabani Nonda, Servet Çetin, Ayhan Akman ve Alparslan Erdem ile birlikte sakatlıkları geçen Arda Turan, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Orkun Usak ve Fırat Kocaoğlu'nun takımla birlikte antrenmanlara çıktığı ve görev verilmesi halinde Denizlispor karşılaşmasında takımdaki yerlerini alabileceği belirtildi.

Sakatlıkları süren Emre Güngör, Aydın Yılmaz, Mehmet Güven, Uğur Uçar ve Serkan Çalık ise açılış maçında takımla birlikte olamayacak. Son antrenmana katılmayan Ümit Karan'ın durumu ise henüz netlik kazanmadı.

Teknik Direktör Michael Skibbe yönetimindeki Galatasaray'ın, Denizlispor karşısına, Aykut, Sabri, Servet, Meira, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Hasan Şaş, Kewell, Lincoln (Arda) ve Nonda 11'i ile çıkması bekleniyor.

Konuk Denizlispor'un muhtemel 11'i ise şöyle; Vega, Süleyman, Kratochvil, İrineu Couto, Carlos Alberto, Güray (Selahattin), Abraham, Douglas Braga, Fatih Yiğen, İsmail, Roberts.
 


arslansem

arslansem

Üye
Şampiyon sahaya iniyor lig başlıyor :) bu sene sakaryadayım inşallah istanbula geçip ali samiyende bi maç izleyecem :) hep aynı performansı göstermek bi hayli zor...Kötü başlayıp iyi bitiren iyi başlayıp kötü bitiren takımlarla dolu inişli çıkışlı bi lig olacağı kesin :) itiraf etmek gerekirse önceki sezonun şampiyonu bi sonraki sene o kadar asılmaz ve iddialı olmaz çünkü önceki sene şampiyon olmuştur ve kredisi vardır...bildiğim kadarıyla :) hayırlı olsun bütün takımlara...
 
qurbuz

qurbuz

Üye
kazanaçağız
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt