Acil yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

izzet

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardımmm
:wacko: Bilgisayarımda ma<sn de muhabbet edşodum internet explorer winamp vs. gibi programları açmadığını görddüm res atarsam düzelir die düşündüm fakat res attıktan sonra bilg. da .exe uzantılı hiç bir dosya açılamaz oldu bilg. da hiç bir şey çalışmıyor... Ben bilgisyarı onar seçeneği ile onrmayı denedim fakat yükleme esnasında bana rundll32.exe dosyasının açamayacağını ve bu dosyayı açacak programı webte aramakn isteyip istemediğini sordu yani format atmak istemiyorum açıkcası bana önerisi olan varsa yazsın lütfenn :vur: :vur: :wacko:
 


surfer

Üye
Bilgisayarında hiçbir exe dosyası acılmıyorsa bunun en bilinen iki sebebi olabilir. Ya işletim sisteminin dosya sisteminde geri dönüşü zor hatalar oluşmuştur ya da işletim sistemin exe dosyalarına erişimi imkansız kılan bir virüs ile enfekte olmuştur.

Öncelikle işletim sistemini güvenli kipte açıp (bilgisayar acılırken ilk ekrandan hemen sonra F8 tusuna basarak acılıs menusune girip listeden guvenli kipi secmelisin) iyi bir antivirus programı ile taratmalısın. Eger bundan bir sonuç alamazsan , yapabilecegin tek şey - eğer kayıtlı verilerin onemli ise- format atmadan mevcut işletim sisteminin üzerine tekrar aynı işletim sistemini kurmak olmalıdır. Ama ben yine de önemli verilerini yedekleyip format attıktan sonra kurulum yapmanı öneririm.

Umarım sorunun çözülür.
 

metintekin

Üye
başka bi pc den rundll32.exe dosyasını arat we onu bi diskete kopyala.
sonra kopyaladığın dosyayı kendi pc de system-windows klasörüne yapıştır. bu kadarrrr . eskiden bendede olmuştuu.
 

izzet

Üye
    Konu Sahibi
ya ilk olarak güvnli kipte açtım ama exeler hinede açılmadı sonra windows u onar dedim omadı üstüne kurdum olmadı C ye format attım imdi noral yardımlşar için teşekürler ;;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt