Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

izzet

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım
Beyler ben yeni bir bilgisayar almıştım bilg. daha 3 üncü gününde bi prb oluştu ve bilg yaklaşık 25 dkkada açılmaya başladı kendi kendini res atmalar bşladı bende format attıp yenii bir xp professional kurdum ama hine aşırı yavaş, ne yapmamı önerirsiniz... Bilg. özellikleri mci anakart geforce6600 ekran kartı 64bir creative 3800 mgz 1024 ram sizce bi çakışma söz konusu olabilir mi?
 


teenwolfx

Üye
Bilg. özellikleri mci anakart geforce6600 ekran kartı 64bir creative 3800 mgz 1024 ram sizce bi çakışma söz konusu olabilir mi?

şu özellikleri daha düzgün yazabilirmisin anlayamadım da işlemci ne?ankart sanırım msi ama modeli noe2 mi neo3 mi yoksa neo4 mü yada diğerlerinden mi biraz daha bilgi yazabilirsen..ama çakışma olacağını zannetmiyorum..reset belki cpu nun fanında bir sorun varsa çok ısındığında atabilir CPU sıcaklığına bir bak istersen...yavaşlama da yine belki driver lardan kaynaklanabilir.
 

izzet

Üye
    Konu Sahibi
60.6 derece dio kasanın üstünde ama bu normal sanırım. Mavi bir ekran gelip MACHINE_CHECK_EXCEPTION die bi uyarı verio bazen...

Bilg. özellikleri: GeForce 6600 ekran kartı var MCİ NEo4 bide bana 64 bit Creative ses kartı var 3800 Mgh eksik yazdığım bişi varsa eklerim ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt