acil tablet yardımı.. lütfen fikri olan tecrübeliler yardımcı olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wndrby

wndrby

Üye
    Konu Sahibi
acil tablet yardımı.. lütfen fikri olan tecrübeliler yardımcı olsun
arkadaslr tablet almak istiyorum ama kararsızım....öncelikle soyliim. benim için tablette s-pen şart.yani yazı yazılabilmeli.. samsung galaxy n8005 ile htc flyer arasındaym... samsung cok iyi ama o kadar para vermeli miyim yoksa htc işimi görür mü?
* beklentilerine bağlı diyecek olanlar sebeplerini de yazarsa sevinirim. örneğin, samsngda android 4 var htc de daha düşük.. cok far eder mi?

SON OLARAK; s-pen olanbaska tablet tavsiyesi olan var mı

TEŞEKKÜRLER
 

nuwanda7777

Üye
Kardeş,
Sana galaxy n 8005 ten yazarak cevap veriyorum. Ben de cihazı alırken benzer sorular kafamı kurcalıyordu. Ancak bu cihaz bir tarafa diğerleri başka tarafa. Bir kere teknoloji farklı. öteki türlü düşünürsen nokia n 95 zamanının en iyi ve en pahalı cihazı ama şimdi sen gidip ona beş para vermezsin değil mi? Bence sen öncelikle bir tablete ıhtıyacın var mı ona kanaat getir. Cihazı niçin alıyorsun. Mesela ben snote programının uretkenlik elemanları icin aldım. Muhendisim ve bazı projelerde denklemleri yazmak çok zor olabiliyor ama samsung bu işi bitirmiş durumda. Ayrıca cıhaz konfigurasyonu inanılmaz 1.4 ghz quadcore işlemci 2 gb ram. Yükte hafif ama fonksiyonellikte ağır bir cihaz icin n8005ten şaşma derim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Artles
Cevap
7
Görüntüleme
977
Nextman


Üst Alt