Acer Jade Primo Android Versiyonu ile Geekbench’te Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Acer Jade Primo Android Versiyonu ile Geekbench’te Göründü
Acer’ın Windows 10 Mobile işletim sistemi ile satışa sunduğu amiral gemisi Jade Primo, Android 6.0 Marshmallow ile Geekbench üzerinde ortaya çıktı.



Tayvanlı tüketici elektroniği devi Acer, geçtiğimiz yıl gün yüzüne çıkardığı Windows 10 Mobile işletim sistemi amiral gemi akıllı telefonu Liquid Jade Primo’nun lansmanını CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yapmış ve öncelikli olarak Avrupa ülkelerinde satışa sunmuştu. Gelen bilgilere göre Acer, Liquid Jade Primo’nun Android versiyonu üzerinde de çalışıyor.

Acer Jade Primo Orange Portekiz Üzerinde Ön Siparişe Sunuldu



Acer Liquid Jade Primo, Windows Phone platformunda Lumia akıllıtelefonlarla karşılaştırılabilir özelliklere sahip ilk Windows 10 Mobile akıllı telefon olmuştu. Geekbench veri tabanı üzerinde ortaya çıkan bilgilere bakılırsa, Acer benzer Özelliklerle Jade Primo’nun Android 6.0 Marshmallow işletim sistemli bir versiyonu üzerinde çalışıyor.

Acer S58A model kod numarası ile Geekbench veri tabanında yer alan Acer’ın yeni akıllı telefonu Qualcomm’un Hexa-core Snapdragon 808 yonga setinden gibi güç alıyor. 3GB sistem belleği bulunan cihaz Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip. Acer Jade Primo’nun mevcut Windows 10 Mobile versiyonu ise S58 model kod numarasına sahip.

Acer Liquid Jade Primo, bu ay itibari ile Almanya, Hollanda ve Portekiz gibi Avrupa’nın önde gelen pazarlarında raflardaki yerini alacak. Cihazın Android versiyonu ise bilgileri ortaya çıksa da henüz resmiyet kazanmadı. Acer S58A versiyonun da MWC 2016 etkinliklerinde tanıtılacağı tahmin ediliyor.




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ersiyonu-ile-geekbenchte-gorundu-h215777.html
 


TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Asus,lenova derken şimdide acer geldi pc üreticileride telefona yöneldi :hmmm

Ne var şimdide toshibamı :hmmm
 

Emre

Üye
Windows versiyonu beklenen ilgiyi görmeyince Android versiyonu görünür tabi :ehe
 


Üst Alt