ABD süper hızlı interneti deniyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanal hacker

sanal hacker

Üye
    Konu Sahibi
ABD süper hızlı interneti deniyor!
Yıllardır bu proje üstüne çalışan Google, bir açıklama yaparak, ultra hızlı ev interneti hizmetini başlattıklarını belirtti. Kansas sakinleri, bu deneme aşamasındaki internet hızının dünyadaki ilk kullanıcıları olacak ve ABD’nin standart internet hızının yüz katı hızında, internette veri aktarımı gerçekleştirilebilecek. Hizmetin şu an için aylık bedeliyse 70 dolar.

Google Fiber olarak da bilinen yeni internet servisi şu an için sadece Kansas’ın bazı bölgelerinde denenebiliyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada ultra hızlı internet servisini kullanacak olanların saniyede 1 gigabit veri transferi yapabileceğini ve bu nedenle artık internette bekleme devrinin sona ereceği belirtildi.

Kullanıcılar Google’ın yeni teknolojisi sayesinde büyük dosyaları çok hızlı bir şekilde paylaşabilecek ve online eğitim ya da sağlık hizmetleri gibi alanlar için gereken yüksek hızlı internet teknolojisini elde edebilecekler. Kansas’taki okullar, kütüphaneler ve hastanelerin de faydalanacağı bu hizmeti alacak ilk evler sonbaharı, çevre yerleşimler de 2013 yılının sonunu bekleyecek.
 


paradox07

paradox07

Üye
1 gigabit mi :zong: ben evde ttnet yüzünden 50-60 kilobyte ile internete bağlanıyordum,yani 1megabit bile değil.üstelik sınırsızdı.Allah'a şükür kapandı :)
 
sanal hacker

sanal hacker

Üye
    Konu Sahibi
internette çok gerideyız
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt