A.Gücü Belediye'ye bozgunu yaşattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
A.Gücü Belediye'ye bozgunu yaşattı
Ankaragücü Olimpiyat'ta konuk olduğu Türkiye Kupası finalisti İstanbul Büyükşehir Beledispor'u bozguna uğrattı.
















Süper Lig'de ligin rahat takımlarından İBB ile Ankaragücü karşılaştı, Olimpiyat'ta gülen farklı şekilde başkent ekibi oldu. Geçen hafta Buca'yı 5-3 mağlup eden sarı lacivertliler İBB'yi 4 golle geçti.
Ankaragücü, 30. hafta mücadelesinde İBB'yi deplasmanda 4-1 mağlup etti. Kupa finalisti karşısında maça iyi başlayan Ankaragücü henüz 3. dakikada ilk Süper Lig maçına çıkan Ümit Kurt'la golü buldu.

Ancak savunma oyuncusu 6. dakikada sakatlanıp yerini Güven'e bıraktı. Sarı lacivertliler 14. dakikada farkı ikiye çıkardı. Fatih Tekke'nin pasında topla buluşan Turgut Doğan net bir vuruşla durunu 2-0'a getirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Ankaragücü devreye 2-0 önde girdi.
İBB, ikinci yarının başında umutlandı. 50. dakikada Metin Depe kullanılan serbest vuruşa iyi yükseldi ve farkı bire indirdi. Ancak İBB sevinci fazla uzun sürmedi. 51. dakikada Turgut Doğan'ın direkten dönen topunu Fatih Tekke tamamladı: 1-3
BU POZİSYON ÇOK TARTIŞILDI
İBB-Ankaragücü maçının 56. dakikasında çok tartışılaşacak bir pozisyon yaşandı. Rajnoch'un hatalı pası sonrası topla buluşan Gökhan Ünal topu ağlara gönderdi. Ancak maçın hakemi Aytekin Durmaz pozisyonda Holmen'in Slovak oyuncuya faul yaptığını gerekçesiyle golü geçerli saymadı. 69. dakika Ankaragücü oyundan iyice düşen rakibi önünde Gabric'le bir gol daha buldu. Ankaragücü bu galibiyetle 39 yükselirken, İBB ise 40 puanda kaldı.
ÜMİT'İN DRAMI
Ankaragücü formasıyla ilk Süper Lig maçına çıkan Ümit Kurt'un büyük dramı. Henüz 3. dakikada güzel bir gol atan savunma oyuncusu, 6. dakikada şanssız bir sakatlık yaşadı. Daha sonra verilen haberde genç oyuncunun fibula kemiğinin kırıldığı belirlendi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
431
Baydırman


Üst Alt