9 milyondan 300 mlyara

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
9 milyondan 300 mlyara
Türk Futbolu'nda her zaman ayrı bir renk oldu Sergen Yalçın... Gerek özel yaşantısı, gerek futbol kumaşı, gerekse atlara olan sevdasıyla... Keşfedildiği ilk günden bu yana Türkiye'nin Avrupa'ya açılacak penceresi olarak anılmıştı. Ancak Sergen futbol yeteneklerinin sadece belli bir kısmını kullanmayı tercih edince, hayal edilen kulüplerin kapısını bile çalamadı. Sergen'in inişli çıkışlı hali bile Türkiye'de milyon dolarlar ediyordu ve hep de etmişti.


Sergen, zamanında Siirt Jet - Pa'ya 9 milyon dolarlık bonservis ücretiyle transfer olurken, rekor kırmıştı. Başkan Fadıl Akgündüz, yıldız oyuncu için yaptığı harcamayı, "Sergen'e verdiğim parayla 10 milletvekili alırdım" sözleriyle özetliyordu.


Sergen için her macera aslında aynı oldu... Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'da oynadığı yıllarda da yüksek rakamlara imza atmış, ancak gerçek Sergen gibi oynayamamıştı. Her defasında "Artık futbolu düşünüyorum" diyen süper solak, sonunda Beşiktaş'a geri döndü.


Siyah - Beyazlı kulüpteki ilk iki yılında büyük başarılara imza atan Sergen, 100. yılda şampiyonluğun kahramanı oldu. Ancak asırlık geçmişin noktalandığı dönemde yani 2004 - 2005 sezonunda Sergen de kayboldu...


Gelecek yıl da Siyah - Beyazlı formayı giyebilmek için masaya oturan Sergen, bu kez isteyen değil, her şartı kabul eden taraf oldu. Yıldız futbolcu, 750 bin YTL olarak belirlenen garanti parasını 300 bin YTL'ye, 60 bin YTL olan maç başına anlaşmasını ise 30 bin YTL'ye indirerek bir yıl daha yuvada kaldı... Sporseverlerin aklında ise yıllardır sorulan iki kritik soru hâlâ yanıt bulamadı; nereden nereye? Bu çocuk Real Madrid'de oynamaz mıydı?
 


slayer

Üye
off off karı kızla gezmeseydi oynardı
 
hidayet

hidayet

Üye
sergen çok klas bir oyuncu ama futbola kendini vermedi yazık oldu :(
 
hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
işine gelince ii işine gelince kötü oynuyordu... :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt