8800 Lütfen Yardım:(

Sponsorlu Bağlantılar

abc01

Üye
    Konu Sahibi
8800 Lütfen Yardım:(
Arkadaşlar garantisi devam eden temiz kurcalanmamış 8800 kullanıyorum..Ancak ekranın tam ortasında dikdörtgen şeklinde bir şekil oluştu..çok göze batmıor ancak dikkatli bakınca gözüküyor..kapalı ve ışıgın az oldugu alanlarda dahada beliriyor bunun nedeni ne olabilir sizce?bu normalmidir?bir arkadaşımdada aynı sorun var..şimdiden tşkler yanıtlarınız için.saygılarımla

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeşim ya kullandığın temadan dolayıdır... Yada Lcd üstünde Elektron akışında problem vardır.... Sen bi temayı değiştir. O olmazsa format at... Oda olmassa garanti içinde olduğundan dolayı hemen teknik servise :ok2:

abc01

Üye
    Konu Sahibi
Temayı değiştirdim ama aynı...bu çizgi şeklinde diyil baya bir dikdörtgen şekil çıkıyor ekranın tam ortasında hafif normal ekrandan daha soluk gibi oldugundan kabak gibi gözüküyr düşük ışıkta..format nasıl atıcam acaba??

toprakumit

toprakumit

Üye
Temayı değiştirdim ama aynı...bu çizgi şeklinde diyil baya bir dikdörtgen şekil çıkıyor ekranın tam ortasında hafif normal ekrandan daha soluk gibi oldugundan kabak gibi gözüküyr düşük ışıkta..format nasıl atıcam acaba??

şimdi teli kapat ve aynı anda *>3>yes>açma ve kapama tuşuna bas fakat elini hiç birisinden çekme tam açılırsa telefon ondan sonra elini tuşlardan çek...
Ama bundan önce dosyalarını yedekle ve tel hafızasına format attıysan hafıza kartınada biçimlendirme çekeceksin :ok2:

abc01

Üye
    Konu Sahibi
Bunda format olmuyor sanırım 8800 modelinde hafıza kartıda yok..fabrıka ayarlarını yukledım sadece..bir telciye gösterdim normal diyip geçiştirdi..çok sırıtmıyor ama benim gibi takıntı yapınca insan ..

toprakumit

toprakumit

Üye
8800 ın nasıl hafıza kartı olmaz senin tel şu değilmi?

Şimdi özelliklerine baktımda ben bunun dahili hafıza kartı olduğunu zannediyodum... Fiyatına göre Fazla iyi olmayan bir telefonmuş.... Sadece 64 Mb.... :allalla: Sen bide *7370# yap

gurugurusama

Üye
bu sirocco belki arte kullanıyodur. onun hafıza kartı yok

speedcovboy

Üye
slm arkadaslar bende de sirecco var beyaz ekran acıyor sorun film mi ekranmı acaba yardımcı olurmusunuz

talyan

talyan

Üye
belkide pikseller ölmüş olabilr

Takipçi Satın Al

Üst Alt