8 yıl sonra gönlünü aldılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
8 yıl sonra gönlünü aldılar


Fenerbahçe taraftarının 2005 yılında Rıza Çalımbay'ın babasının mesleğiyle ilgili yaptığı gönderme hala hafızalarda... Sarı-Lacivertli taraftarlar büyük tepki çeken olaydan tam 8 yıl sonra deneyimli teknik adam için çok anlamlı bir pankart açtı. Taraftarlar babası kalp rahatsızlığı geçiren Çalımbay'a 'Geçmiş olsun' mesajı gönderdi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda açılan bir pankart gündemi uzun süre meşgul etmişti. Çalımbay'ın babasının mesleğiyle ilgili ifadelerin yer aldığı pankart, kamuoyunda tepki toplamıştı.
Fenerbahçe taraftarı yıllar sonra Rıza Çalımbay'ın gönlünü aldı.

Sarı-Lacivertli taraftarlar, babası kalp rahatsızlığı geçiren deneyimli teknik adam için "Geçmiş olsun" yazılı pankartlar açtı.

Karşılaşma sonrası pankartlarla ilgili görüşlerini paylaşan Rıza Çalımbay, Fenerbahçeli taraftarlara teşekkür etti. Çalımbay, ''Fenerbahçe taraftarının duyarlı davranışı babam için de moral olmuştur. Bundan önce açılan pankartı Fenerbahçe'ye mal etmemiştim. Birkaç kişinin yaptığını, Fenerbahçe gibi Türkiye'nin gurur duyulacak bir kulübüne mal edemem'' diye konuştu.

NTVSpor.net
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
358
Kingmortall
DiaBLoS
Cevap
3
Görüntüleme
448
Amaru Shady
bydexer
Cevap
4
Görüntüleme
402
fullwar


Üst Alt