7710 smartmoviede kasar mı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
7710 smartmoviede kasar mı??
arkadaslar bu smart movıede fılm ızlerken 7610 ve 6670 kasıyor 6630 kasmıyor bu ıslemcı hızından mı??yoksa ekrandan mı???pekı 7710 un ıslemcısı 7610 ve 6670 le aynı ama ekran 640-480 sızce kasarmı??ıslemcısı yavas dıye yoksa ekranı ıyı dıye problem olmazmı??lutfen cok acıl cwplarınızı beklıyorum :help:
 


chawush

Üye
kardeş 7610 falan smartmoviede kasmazlar sen convert ederken ayarlarını yüksek tutmuş olmayasın.!!
 
karizma

karizma

Üye
Görüntü kalitesi çok yüksek ve kaliteli yaparsan her telefon kasar ;)
 

kalebakir

Üye
bence de
 

aTTra

Üye
Kalitesini biraz düşür.. ;;)
 
akrepkral

akrepkral

Üye
valla ben 6600 da kasmadan kullandığıma göre sen 7710 hayli hayli kullanırsın senin yaptığın ayarlardan kaynaklanıyordur 8)
 

metintekin

Üye
bende ayarları yüksek tutuydum ilk başlarda kasıyodu. ama artık düşük sewiyede conwert edince hiç bir kasma olmadan izliyom.Bu arada 7710 hayırlı olsun(garantilimi aldın)
 

Shadyboi

Üye
Abi bende nokia multimedia conventer diye bi proğram war ( dan ücretsiz yükleyebilirsiniz weya belki burdada wardır bilmiyorum)Onunla en yüksek ayarda çewirince bile telefonu kasmıyo ama ileri sarınca ekran kare kare oluyodu ama wersiyon attırınca düzeldi-bunları niye yazıyorum---çünkü son wersiyonu yükletince smart movie çalışmaz olduda ondan ama zaten çalışırkende kasmıyodu :artı:
 

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
saglun arkadaslar:)
 
Dlyr

Dlyr

Üye
Benim telefonun nokia N79. Ilk zamanlar çok güzel çalışıyordu. 4.10 versiyonu hem türkçe hemde seri bir programdı. Formatladıktan sonra çalışıyordu. Peşpeşe video izleyince programdan kendi çıktı bir dahada çalışmadı. Programa tıklayınca açılıyor içerikteki videolar gözüküyor. Tam birini tıklıyorsun programdan çıkıp menüye dönüyor. Kaldırdım tekrar yükledim yine olmadı bu sorunu çözermisin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt