700 partili için 18 bin TL'ye kongre treni

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
700 partili için 18 bin TL'ye kongre treni
AK Parti kongresine özel tren seferi..


AK Parti Kayseri il Teşkilatı, Pazar günü yapılacak 4'üncü Büyük kongre için TCDD'dan 18 bin TL'ye 11 vagondan oluşan tren kiraladı. Kayseri'den 700 delege ve partili 'AK tren' adı verilen özel trenle bu gece başkente hareket edecek.

Kayseri garına getirilen trendeki lokomotif ve vagonlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri, Türk bayrakları ve AK Parti flamaları ile donatıldı.
"18 BİN TL'Yİ PEŞİN ÖDEDİK"

AK Parti Kayseri il Başkanı Ömer Dengiz, Pazar günü yapılacak büyük kongreye 21'i delege olmak üzere yaklaşık bin kişilik bir partili ile katılacaklarını, bunlardan aralarında kendisinin de bulunduğu 700 kişinin 'Ak tren' adını verdikleri trenle Ankara'ya ulaşacaklarını söyledi. Dengiz şöyle dedi:

"Demiryollarına dikkat çekmek, delegelerimizin güvenli bir şekilde, toplu halde Ankara'daki büyük kongreye ulaşmasını sağlamak için Türkiye'de bir ilke imza atarak, değişik bir konsept uyguladık. AK Parti'nin pazar günü yapılacak 2 lokomotif, 11 vagondan oluşan treni 18 bin TL'ye kiralayıp, bedelini peşin olarak yatırdık."

Partili gençler, kadınlar ve erkekler, Kayseri garına çekilen trenin vagonlarını içine binerek inceledi. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, vagonun içini gençlere ve kadınlara gösterirken, "Neden demiryolunu tercih ettiğimizi sanırım anladınız. Zira, hem konforlu hem güvenli bir yolculuk" diye konuştu. Dengiz, trene binemeyen ve Ankara'ya önceden gitmesi gereken partililerin 300'ünün de otobüs ve otomobillerle yolculuk yapacağını belirtti.
ERDOĞAN POSTERİ VE BAYRAKLARLA SÜSLEDİLER

Bu sırada partili gençler, lokomotifin üzerine balonlardan yapılmış bir nazar boncuğu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini, iki yana da Türk bayrağı astı. Lokomotif ve vagonların her iki yanına da AK Parti flaması ile 'Büyük millet, Büyük Güç. Hedef 2023' yazısı asıldı. AK Parti Kayseri Teşkilatının kiraladığı 'AK tren' adını verdikleri tren, yarın saat 22.00'de Kayseri garından Ankara'ya hareket edecek. Tren, pazar sabahı saat 06.00 sıralarında Ankara garında olacak. Özel tren, pazar günü saat 22.00'de de Kayseri'ye dönmek üzere Ankara'dan hareket edecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt