7 Sebepten Dolayı Beraat

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
7 Sebepten Dolayı Beraat
Çebi: ''Savunmamızın temelini Beşiktaş'ın yaşadığı mağduriyet üzerine inşa ediyoruz. Olaylardan tek zarar gören taraf Beşiktaş oldu. İkinci bir ceza hakkaniyetli olmaz. Sahaya girenlere dava açacağız.''

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF'ye yapacakları savunmalarının hazır olduğunu söyledi. Bu savunmayı Beşiktaş'ın mağduriyeti üzerine kurduklarını belirten Çebi, ''Olaylardan en büyük zararı gören ve mağdur olan Beşiktaş'tır. İkinci bir ceza mağduriyetimizi artıracak, haksızlığın boyutları daha da büyüyecek'' dedi. Sahaya giren ve kimliği tespit edilen her taraftara bireysel tazminat davası açacaklarını da belirten Çebi, ''Beşiktaş'ın haklarının korunması için gereken her şeyi yapacağız. Beşiktaş'a zarar verenler bunun hesabını da verecek'' ifadesini kullandı. Çebi'nin işaret ettiği Beşiktaş'ın ''Mağduriyet savunmasında 7 unsur öne çıkıyor.

İŞİN İÇİNDE BAŞKA İŞLER VAR

1- Güvenlik zaafı var. Güvenlik görevlileri yeterli olsaydı, sahaya girişler önlenebilirdi.

2- İstihbarat bilgilerinde sahaya provokatör gireceği şeklinde çok önemli duyumlar olmasına rağmen yeterli önlem alınamadı.

3- Savcının hazırladığı rapor da Beşiktaş'ın bu konudaki haklılığını ve mağduriyetini ortaya koyuyor. Olaylarda provokasyon var.

4- Saldırı olduğu sırada sahada rakip takım oyuncuları ve Beşiktaşlı oyuncular olmamasına rağmen olayların sürdürülmesi başka amaçlar için yapıldığını gösteriyor.

5- Bu olaylardan zarar gören tek taraf Beşiktaş'tır. Çok ciddi şekilde bir maddi kayıp ve tahribat söz konusu olmuştur.

6- Kulüp hisseleri değer yitirdiği için şirket değeri de azaldı, hissedarları zarar etti.

7- Olaylardan dolayı Beşiktaş'ın marka değeri cok büyük zarar gördü, kamuoyu nezdinde önemli bir itibar kaybına uğradı.

Haber Kaynağı: Akşam
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
284
DiaBLoS
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
456
Eren Değerli


Üst Alt