6700 c YARDIM ACİLLLL...!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anonline

Üye
    Konu Sahibi
6700 c YARDIM ACİLLLL...!!!!
ARKADAŞLAR 6700c MODEL TLF VAR VE BİR SORUNUM VAR BİR TÜRLÜ HALLEDEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SORUNUM ŞU TLF DONUYOR AMA SADECE BİRİSİ ARADIĞI ZAMAN DONUYOR MESAJLAŞIRKEN DONMA YOK SADECE BİRİSİ ARADIĞI ZAMAN DONUYOR YAZILIMI GÜNCELLEDİM AMA YİNE OLMADI V13.21 İ YÜKLEDİM ONDAN OLABİLİR DEDİ TLFCU AMA YİNE AYNI BİLGİSİ OLAN VARSA Bİ YARDIMCI OLSUN LÜTFEN İYİ FORUMLAR ŞİMDİDEN TŞK EDERİM İLGİNİZE:vur
 


anonline

Üye
    Konu Sahibi
kimse yokmu yaa bir yardım edecek :ah
 
Archonn

Archonn

Üye
Yazılımsal bir sorun olsaydı versiyon güncellediğinizde düzelirdi sanıyorum. Donanımsal bir sorun olabileceğinden en sağlıklısı teknik servise vermeniz olacaktır.
 

anonline

Üye
    Konu Sahibi
teknik servise verdim üstüne bide 30 tl aldılar neymiş efendim işlemciye sıvı teması varmış düzeltmişler ama yine aynı yine aynı düzelmiyo yada adam salladı beni bilmiyorum ne hevesle almıştım bu tlf :off:
 
guney28

guney28

Üye
Eğer sadece aramada donuyorsa işlemcide bi sıkıntı var demektir. Teknik servise gittim demişsin 30Tl verdim demişsin 30Tl sadece servis ücreti almışlar işlemciyi yada anakartını değiştirselerdi emin ol 100 TLden fazla masraf olurdu. Nokia Servisine tekrar git ve arızayı tekrar söyle ve 30TL verdiğinide hatırlat tabi sana verilen servis fişiyle gitki para aldıklarının kanıtı olur.
 

anonline

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü ilgilenenlere :tşk: güney kardeşim dediğin gibi işlemciye hiçbir işlem uygulamamışlar tekrar götürdüm bu sefer düzeldi Allah'a şükür :):d: konu kilitlenebilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt