67 Haberden Sadece 1i Doğru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DefectoR

    Konu Sahibi
67 Haberden Sadece 1i Doğru...
Bu yaz spor sayfaları yine boş durmadı, bol bol transfer yaptı. Ne var ki bu kez tüm zamanların rekoru da kırıldı. Basının üç büyük takım için öngördüğü 67 isimden sadece biri gerçekleşti.

Dünya Kupası yoktu, Avrupa Şampiyonası yoktu. Konfederasyon Kupası ve Dünya 20 Yaş Altı Gençler Şampiyonası tabii ki gözleri ve zihinleri doyurmadı. Peki ama onca boş sayfa nasıl dolacaktı? Cevabı tabii ki basit. Türk spor basını her yaz olduğu gibi transferlere sarıldı. Formül de belli; yalandan kim ölmüş, yaz gitsin... Ama bu kez bir ilke imza atıldığı rahatlıkla söylenebilir. Üşenmedik saydık (ki atladıklarımız da olabilir), tam 67 isim sayfalara sızmış durumda. Üstelik aralarında kalburüstü isimler var. Öyle ki Boca Juniors'tan Corinthians'a transferi olay olan Carlos Tevez'den, 'İlle de Real'i isterim' diye tutturan ve Konfederasyon Kupası'nda 'en parlak yıldız' olarak gözleri kamaştıran Robinho bile Fenerbahçe'nin transfer listesine girmeyi başardı.

Peki bu kadar ismin ardından net bir transferi telaffuz edebiliyor muyuz? Hakkını yemeyelim; spor medyamız en azından bir ismi tutturabildi: Malum, Partizan'ın kaptanı Sasa Iliç, birkaç gün önce kendisini Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Neyse, sonuç itibarıyla kurak geçeceği söylenen bir yaz bu kadar transfer haberiyle atlatıldı ya; bizim hiçbir yerde sırtımız yere gelmez.

Fenerbahçe:
Carlos Tevez (Corinthians), Roberto Carlos (Real Madrid), Diego Placente (Leverkusen), Lucio (Bayern Münih), Robinho (Santos), Nihat Kahveci (Real Sociedad), Emre Belözoğlu (Inter), Diego Lugano (Sao Paulo), Cicinho (Sao Poulo), Luisao (Benfica), Osorio (Santos), Nicolas Amoruso (Messina), Ivan Cordoba (Inter), Hamit Altıntop (Schalke 04), Halil Altıntop (Kaiserslautern), Vincent Kompany (Anderlecht), Julio Baptista (Sevilla), Juan Pablo Sorin (Villarreal), Olivier Dacourt (Roma), Gilberto Silva (Arsenal), Cris (Lyon), Denilson (Real Betis), Timmy Simons (Brugge), Edgar Davids (Inter)

Galatasaray:
Luis Figo (Real Madrid), Rui Costa (Milan), Kily Gonzales (Inter), Federico Insua (Independiente), Ze Roberto (Bayern Münih), Tomas Locatelli (Bologna), Thomas Buffel (Glasgow Rangers), Jonathan Walasiak (Standart Liege), Selim Benachour (Paris Saint Germain), Marcello Gallardo (River Plate), Facundo Quiroga (Sporting Lizbon), Shunsuke Nakamura (Reggina), Edgar Davids (Inter), Igor Biscan (Liverpool), Patrick Vieria (Arsenal), Bart Goor (Feyenoord), Juan Pablo Sorin (Villarreal), Camel Meriem (Bordeaux), Christian Vieri (Inter), Robert Pires (Arsenal), Sasa Iliç (Partizan)

Beşiktaş:
Frederic Piquionne (Saint Etienne), Pascal Feindouno (Saint Etienne), Efstathios Tavlaridis (Lille), İbrahim Bakayoko (Osasuna), Yusuf Safri (Norwich City), Papa Bouba Diop (Fulham), Nenad Jestroviç (Anderlecht), Tobias Linderoth (FC Kopenhag), Igor Biscan (Liverpool), Jan Vennegoor of Hesselink (PSV Eindhoven), Ndjitap Geremi (Chelsea), Jared Borgetti (Pachuca CF), Darko Kovaçeviç (Real Sociedad), Savo Miloseviç (Osasuna), Walter Pandiani (Deportivo La Coruna), Steffen Iversen (Valerenga), Wilmer Aguirre (Alinza Lima), Seyfo Soley (Genk), Patrice Bernier (Tromso), Javier Saviola (Barcelona), Maciej Zurawski (Wisla Krakow), Azar Karadas (Benfica)



YAZIK, YAZIK ÇOK YAZIK.... :eksi:
 


mavizeybek

mavizeybek

Üye
o doğru olan isim hangisi
 

the_patriot

Üye
Originally posted by mavizeybek@Jul 11 2005, 07:05 PM
o doğru olan isim hangisi
[post=108375]Quoted post[/post]​

gs li iliç galiba
 

DefectoR

    Konu Sahibi
yazmış ya oraya iliç die
 
SANCAR

SANCAR

Üye
ya her sene takımlar nie transfer yapmaya kasıyo kardesim bazı takımlarda mevcut kadro yeterli olmasına karsın adamlar sürekli transfer sürekli transfer..

müsrüflük caniiiim :nono:
 

useless84

Üye
insan birseyler ogrenmek icin gazete alıyor ve ogrendikleri bir ton yalan ve fasa fiso hatta bunlara ilk zamanlar kandım mesela tevez in gelecegini ogrenince sevincten havalara uctum :ah:
 
DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
Originally posted by SANCAR@Jul 12 2005, 07:29 PM
ya her sene takımlar nie transfer yapmaya kasıyo kardesim bazı takımlarda mevcut kadro yeterli olmasına karsın adamlar sürekli transfer sürekli transfer..

müsrüflük caniiiim :nono:
[post=109036]Quoted post[/post]​

7 numarada bitti halbuki ama hala unutmayanlar var heralde galiba sanirsam :lol2: :lol2:
 
Quattro

Quattro

Üye
Laf olsun Torba dolsun adamlar Abramovic i bile geçti... :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

esokmen
Cevap
1
Görüntüleme
850
esokmen
sekinardi
Cevap
6
Görüntüleme
890
sekinardi


Üst Alt