6680 hiz sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kain061

Üye
    Konu Sahibi
6680 hiz sorunu
:vur6680 kullanyorum..forumlarda 6630 6680 gibi telefonlarin hizdan uçtuklari söyleniyor..benim telefonumu kirmama ramak var..oyun oynuyorum oyundan çiktiktan sonra telefon sittin sene kendine gelemiyor..kapatip açiyorum anca..menülere girmedigi mesaj yazmak için hafiza dolu dedigi bile oluyor..memoryup adli programda ramim telefon ilk açildiginda bile %2-3 bos duruyor..virüs olabilir mi diye düsündüm..virüs cikmadi ne yapacagim arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: deli_oğlan

__Midas__

__Midas__

Üye
Telefon hafızası doludur mutlaka, boşalt bence ,içindeki ses ,video, resim dosyalarını hafıza kartına taşı ,mümkün olduğu kadar telefon hafızasına tema, oyun, program yükleme, olabildiğince boş hafıza hız demektir hocam,,
bunları denedin olmassa format atmayı dene, herşey silinir fakat baya baya hızlanır,,

danger03

danger03

Üye
bende aynı telin 6681 ni kullandım aynı sorun ondanda olmuştu ve bu nedenle sattım :(

maxiburak

maxiburak

Üye
benim arkadaşta war onun da böle sorunları oluodu format atınca hızlandı daha dorusu yapılacak şey telefon hafızasını olabildiiince bos tutmak

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Arkadaşlar o hafızayı Dolduralım diye yapmışlar bence, ama tabi telefonun Temp (sıcak işlem) durumuna göre belli bir boşluk olması gerekir
Yinede Hayalinizde hızlı bir S60 varsa mutlaka bu yazımı okuyun ve lütfen yorum yapın
(İnsanlar ne olduğunu merak ediyor)

S60 Telefonu Hızlandırın!!! (Eşsiz Formül!)
Saygılar

musa553

musa553

Üye
Arkadaş Bu Tars Telefonlarda Tel Hafizalarini Olabildiği Kadar Boş Tutmaya özen Gösteriniz Hafiza Kartalarina Yukleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt