6630 da Excel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinanbalci

Üye
    Konu Sahibi
6630 da Excel
ismim sinan..bilgisayar sistem mühendisiyim ama bu telefonlar ve programları konusunda yeniyim. telefonum 6630 ve üzerinde quickoffice yuklu bilgisayardan bir excel belgesi attim ama telde acmadi..Benim için bu konu çok önemli yani bir excel belgesini telimde acip ona veriler girip ordaki verileri güncellemek istiyorum mesala gelir gider ve kalan gibi basit formüllerin çalışabildigi

climax

Üye
Originally posted by sinanbalci@Nov 17 2005, 02:12 AM
ismim sinan..bilgisayar sistem mühendisiyim ama bu telefonlar ve programları konusunda yeniyim. telefonum 6630 ve üzerinde quickoffice yuklu bilgisayardan bir excel belgesi attim ama telde acmadi..Benim için bu konu çok önemli yani bir excel belgesini telimde acip ona veriler girip ordaki verileri güncellemek istiyorum mesala gelir gider ve kalan gibi basit formüllerin çalışabildigi
[post=210287]Quoted post[/post]​
ofis dosyalarının değişik versiyonları var sitede..biri yeniden yüklemek gerekecek herhalde

angelus_34

angelus_34

Üye
alla alla quick office yüklü ise açması lasıım dosyaları yani bence ekstradan yeniden yüklemene gerek yok weya uninstallet yöneticiden we yeniden yükle...

xrz

Üye
Originally posted by sinanbalci@Nov 17 2005, 02:12 AM
ismim sinan..bilgisayar sistem mühendisiyim ama bu telefonlar ve programları konusunda yeniyim.
[post=210287]Quoted post[/post]​
anlaşacağız heralde bende senin tam zıttı telefonla haşır neşir bilgisayar 0(sıfır)
quick office premier dosyalar bölümünde mevcut indir yükle sorun ne açmıyo derken görmüyo mu yoksa açılırken takılıyomu yoksa direk çıkıyomu?

sinanbalci

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalar bolumunden Quıck Office yukledim..ve telefonuma kaydettigim excel belgesini actim fakat su anki sorunum ordaki hücrelere birsey giremiyorum..yada ordaki degeri degistiremiyorum? LUTFEN ACIL YARDIM

askinsis

Üye
kardeş söyle bi sorun olabilir. benim arkadaşda da aynı sorun oldu. program yüklü idi açmıyordu yani.
bunun sebebi şu idi onda:
telefonda office yüklü iken officenin yeni versiyonunu yüklemiş.
ben hepsini kaldırdım tekrar 0 dan yükledim sorun çözüldü
bir dene istersen

skaya25

Üye
bence quickoffice 2.0 yüklemelisin belkide senin yüklediğin versiyon 2.2 olabilir aynı dertten bende muzdaribim ben olayı böyle çözdüm. hücrelerde edit yapabiliyorum fakat tam yeterli değil formüller eksik.

Alive

Alive

Üye
valla pcdeki kadar sağlıklı olmuyor..Boşa yüklemeyin..Ben beğenmedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt