6600 Da Bluetooth Um çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

hatet

Üye
    Konu Sahibi
6600 Da Bluetooth Um çalışmıyor
bluetooth a girmiyor ve aktif hale gelmior ne yapmalıyım lütfen yardım edin sistem hatası verior

wapcimor

Üye
format at belki düzelir düzelmesse servise götür.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Soft Format ile muhtemelen düzelecektir

here_I_am

Üye
kardeşim telefon verilerini yedekledikten sonra tel.rehberi resim video vs.telefonuna format at derim iki çeşit
formattan 1.telefon açıkken *#7370# gir tel kodunu gir...olmazsa diğer format yöntemini dene telefon kapalı iken * 3 yes ve telefon açma tuşlarını formattin yazısı gelene kadar basılı tut formatı gerçekleştir.
BU ARADA FORMAT ATMADAN ÖNCE TELEFONUNUN ŞARJINI KONTROL ET YARISINDAN FAZLASI DOLU OLMASI GEREKİYOR UNUTMA..hadi kolay gelsin

akrepkore

akrepkore

Üye
<div class='quotetop'>(here_I_am &#064; Feb 9 2006, 09&#58;36 PM) [post=275775]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kardeşim telefon verilerini yedekledikten sonra tel.rehberi resim video vs.telefonuna format at derim iki çeşit
formattan 1.telefon açıkken *#7370# gir tel kodunu gir...olmazsa diğer format yöntemini dene telefon kapalı iken * 3 yes ve telefon açma tuşlarını formattin yazısı gelene kadar basılı tut formatı gerçekleştir.
BU ARADA FORMAT ATMADAN ÖNCE TELEFONUNUN ŞARJINI KONTROL ET YARISINDAN FAZLASI DOLU OLMASI GEREKİYOR UNUTMA..hadi kolay gelsin
[/b][/quote]
aynen bi uygula

hamza123

hamza123

Üye
format atmadan rehberin yedeğini aldığından emin olmalısın

seref78karaca

Üye
Geçmiş Olsun Sanirim Düzelmesi Imkansiz :(

alinuri

Üye
format at

eponymous

Üye
bluetooth cihazında sorun varsa hard formatta atsan duzelmiyo arkadasım.servise gonderecen cihazı degisecekler.gerci onlarda cogu zaman format atıp gonderiyolar degisen bisi olmuyo yani.servise verirken derdini iiiice yazdırman gerekiyor.buyuk ihtimalle senin problemin cozulmustur cunku bu msj yazılalı cok oluyor ama bilgi olsun diye yazdım:)

alemburda

alemburda

Üye
SOFT AT İLK ÖNCE OLMAZSA HARD FORMAT AT AMA EN GARANTİ HARD FORMAT *#7370#

REHBERİ YEDEKLEMEYİ UNUTMA

YAZILIMSAL BİR HATAYSA MUHTEMELEN İŞE YARAR AMA YARAMAZSA BLUETOOTH DONANIMINLA İLGİLİ BİR SORUN VAR DEMEKTİR SERVİSE GÖTÜRMEN LAZIM :locked:

KayıHanlıyız

Üye
arkadaşım soft at aynısı bende oldu ama 4 kere felan soft atman lazım yoksa olmaz *#7370# hadi kolay gelsin

ugur3535

ugur3535

Üye
arkadaşım beni dinle soft format at sorun düzelcektir ben 3 yıl kullandım 6600 bu tarz sorunlar verebiliyordu soft format ile işini halledersin

walad

Üye
arkadaşlar benim bluetooth kulaklıgım nokia.hiç açılmıyo şarj attim ama hiç açmıyo.ne yapabilirim yavss :(

crazyenderoski

crazyenderoski

Üye
Bluetooth & formatın birbiri ile bi alakası yoktur.Bluetooth telefonun tam bir parçası sayılmaz.aynı sorunu bende yaşıyorum.5-6 defa format attım her türlü programlamı denedim hiç bişi fark etmedi arkadaşım

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
bluetooth çipin bozulmuş olabilir 10 liraya yapıyolar

KIRMIZIANKAKUŞU

KIRMIZIANKAKUŞU

Üye
Telefon hafıza kartına format atarsan düzelebilir (*#7370#)

daffy

daffy

Üye
tek çagre format

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum telinin bluetooth çipi yanmış belki yanmamış olabilir ama büyük ihtimal sana 10lira ile 15 lira arası bi maslahat çıkaracağı kesin benim başıma 3 kez geldi ordan biliyorum ama bi kere 10 lira verdim yoksa 30 lira vermem gerekiyo zaten teli o paraya aldım:-))))

altun_27

Üye
kardeş benim telefonun bluetooth'u açık değil ama farklı telefondan eşleşme isteği gönderiyor lütfen bir cevap yazın

ertin

ertin

Üye
Benim 2007 yılında yaşadığım bir problemdi. Fotoğraf bile çekmiyor üşeniyordu anasını satayım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt