Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6500 slide el feneri programı?
Sponsorlu Bağlantılar
dedereis123
Üye
bulan kişilere şimdiden teşekkürler
m.ozr
Üye
ewt yanmıyoo
assassin7
Üye
telefona zarar verirsiniz arkadaşlar eğer o flash el feneri olarak kullanılsa idi adı el feneri olurdu... dikkat edin aşırı ısıtırsınız o bölgeyi telefon elinizde patlar
serpro
Üye
adam kandırmayın kardeşim bu nasıl fener ekran beyaz oluyor.
yuvalı
Üye
programın içinde yok boşa indirmeyin
tataroglu-64
Üye
ya allah rızası için bu telefon için hiç mi program yok ya yardım edin ne biçim bir telefon almışım aldığıma pişman oldum valla
yalcin47
Üye
Boş hepsi yalan
lazer_67
Üye
Normalde video çekerken flash nasıl açılıyoo bekliorum cvp
blacksea_61
Üye
arkadaşlar ışığı sadece resim çekerken orta tuşa basılı tutunca 2-3 saniye yanıyo oda görüntüyü netliyo ama bize ışık gibi kullanmak için program lzm ltfen bilen varsa sölesin
blacksea_61
Üye
LÜTFEN bulun şu programı
manyakk_cocuk
Üye
bence yüklemeyin flaşa zarar verebilir!!1
kadriakbas
Üye
teşekkürler
maxicepizer
Üye
@assassin7 , adlı üyenin yorumuna kulak verin.
Çok fenere ihtiyacı olan ufak seyyar bi tane alsın. Tamam diğer tel.ler gibi olsa güzel olurdu ama bu şekilde bulur bulmaz evdeki hoşaftan da olabiliriz.
yasin vur
Üye
nokia ların flaşları nın el feneri olarak kullanılmamasının nedeni flaşların çok iyi patlaması eğer siz onu el feneri oolarak kullanırsanız yani sürekli yanarsa sunu diyim o kadar yüksek ışığı zaten 2 saniye felan yakıyor daha fazla yaparsanız flaşınız 10 saniye sonra yanacaktır çünkü aniden yüksek bir ışık veriyor onun uzun süre yanması demek yani bi 10 15 saniye flaş patlar evdeki bulgurdan olursunuz boşuna nokia o özelliğini koymamamış nokia larda flaş yüksek derecede patladığı için yanı iyi ışık verdiği içn aynı fotoğraf makinesi gibi uzun süre yandığında cısssssss
haso60
Üye
tskler
limit0720
Üye
teşekkürler
lazrail_volkan
Üye
oyle bı dunya yok kardesım kafanızdan ozellık cıkartmayın 5 senedır kullanıyorum telefon ne vıdeoda flash acılır nede fener olur
asigsasi
Üye
S60 modeli al ben sana el feneri göndereyim benim 5800 da var ovi mağazada mevcut
vatanC*
Üye
iyi olur
abdullaherdogan
Üye
önüne gelen bisey yazmis bende yazayim dedim.
Arkadas patlar matlar demis hikaye catir catir kullaniyoz hic de bisey olmadi.
Kendim teknik servisim. Hic daha flashi patlmis gelmedi. Ne olur en fazla led ömrü kisalir.
Bes sene yanacaksa üc sene yanar olan o olur yani. Telefonlarda kullanilan statik Elektrik toplamali isik hüzmesi deil. Basit voltajli LED lamba..