6500 slide el feneri programı?

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
bulan kişilere şimdiden teşekkürler

m.ozr

Üye
ewt yanmıyoo

assassin7

Üye
telefona zarar verirsiniz arkadaşlar eğer o flash el feneri olarak kullanılsa idi adı el feneri olurdu... dikkat edin aşırı ısıtırsınız o bölgeyi telefon elinizde patlar

serpro

Üye
adam kandırmayın kardeşim bu nasıl fener ekran beyaz oluyor.

yuvalı

Üye
programın içinde yok boşa indirmeyin

tataroglu-64

Üye
ya allah rızası için bu telefon için hiç mi program yok ya yardım edin ne biçim bir telefon almışım aldığıma pişman oldum valla

yalcin47

Üye
Boş hepsi yalan :@

lazer_67

Üye
Normalde video çekerken flash nasıl açılıyoo bekliorum cvp

blacksea_61

blacksea_61

Üye
arkadaşlar ışığı sadece resim çekerken orta tuşa basılı tutunca 2-3 saniye yanıyo oda görüntüyü netliyo ama bize ışık gibi kullanmak için program lzm ltfen bilen varsa sölesin :D

blacksea_61

blacksea_61

Üye
LÜTFEN bulun şu programı

manyakk_cocuk

Üye
bence yüklemeyin flaşa zarar verebilir!!1

kadriakbas

Üye
teşekkürler

maxicepizer

maxicepizer

Üye
@assassin7 , adlı üyenin yorumuna kulak verin.

Çok fenere ihtiyacı olan ufak seyyar bi tane alsın. Tamam diğer tel.ler gibi olsa güzel olurdu ama bu şekilde bulur bulmaz evdeki hoşaftan da olabiliriz.

yasin vur

Üye
nokia ların flaşları nın el feneri olarak kullanılmamasının nedeni flaşların çok iyi patlaması eğer siz onu el feneri oolarak kullanırsanız yani sürekli yanarsa sunu diyim o kadar yüksek ışığı zaten 2 saniye felan yakıyor daha fazla yaparsanız flaşınız 10 saniye sonra yanacaktır çünkü aniden yüksek bir ışık veriyor onun uzun süre yanması demek yani bi 10 15 saniye flaş patlar evdeki bulgurdan olursunuz boşuna nokia o özelliğini koymamamış nokia larda flaş yüksek derecede patladığı için yanı iyi ışık verdiği içn aynı fotoğraf makinesi gibi uzun süre yandığında cısssssss

haso60

Üye
tskler

limit0720

Üye
teşekkürler

lazrail_volkan

Üye
oyle bı dunya yok kardesım kafanızdan ozellık cıkartmayın 5 senedır kullanıyorum telefon ne vıdeoda flash acılır nede fener olur

asigsasi

asigsasi

Üye
S60 modeli al ben sana el feneri göndereyim benim 5800 da var ovi mağazada mevcut

vatanC*

Üye
iyi olur

abdullaherdogan

Üye
önüne gelen bisey yazmis bende yazayim dedim.
Arkadas patlar matlar demis hikaye catir catir kullaniyoz hic de bisey olmadi.
Kendim teknik servisim. Hic daha flashi patlmis gelmedi. Ne olur en fazla led ömrü kisalir.
Bes sene yanacaksa üc sene yanar olan o olur yani. Telefonlarda kullanilan statik Elektrik toplamali isik hüzmesi deil. Basit voltajli LED lamba..

Takipçi Satın Al

Üst Alt