6300 windows live messenger

Sponsorlu Bağlantılar

44_Can

Üye
    Konu Sahibi
6300 windows live messenger
Arkadaşlar 6300 için düzgün ve çalışanbir msn atsanız çok ama çok sevineceğim ....:oke:
Daha önce forumdaki msn leri indirdim bağlantı ayarlarını yapamadım lütfen yardımcı olursanız çok sevincem...

cevap verebe rep+++++

• Beğen
Tepkiler: sen_siz_mi, akdemir, ayhan_93 ve 16 diğerleri

4duwar

Üye
kardeş çok güzel sölüosunda bende arıyorum lütfen 6230i için msn we 6300 için msn bulan warsa şu siteye koysun bea

Kürşat27

Üye
eBUDDY veya mig33 derim ben telefonumda bunlar yüklü sorunsuz çalışıyor.FORUMDA WAR_!

shield

shield

Üye
banada lasım bulamadım saglam :S

sonnefes01

sonnefes01

Üye
beyler orgıram vardaa buddy dıe bı program baglantı ayarlarını yapamadım nasıl olcak yardım edersenız sevınıcemmmm

ycg35

ycg35

Üye
Arkadaşlar 6300 için düzgün ve çalışanbir msn atsanız çok ama çok sevineceğim ....:oke:
Daha önce forumdaki msn leri indirdim bağlantı ayarlarını yapamadım lütfen yardımcı olursanız çok sevincem...

cevap verebe rep+++++

arkadaşım aramıza katıldığın için teşekkür ederiz. öncelikle şunu belirtmek isterim forumumuzda rep uygulaması yoktur maxicep puan sistemi vardır sorduğun soruya gelince 3110c telefonum ile bnde msn e bağlanamıyorum denediğim tüm programlar işe yaramadı turkcell ve avea hatlarım var hat değişikliği bile işe yaramıyor ama senin hattın turkcell ise sana şöyle bi bilgi verebilirim öncelikle 100 kntr yükle 20 kntr konbarana gelir sonra 25 kntr e 2mb int. paketi al ABONE 2MB yaz 2260 a gndr sana kalcak 95 kntr istediğin gibi harcarsın sonra ebuddy nin msn programının çalışmadığı telefonlar içn sunduğu wap msn hizmeti var telefonundan a gir ordan msn yahoo vs hizmetlerden birini seç sonra e-posta adresini ve şifreni girerek oturum açabilirsin eğer ben 25 kntr veripte int paketi almam diyosan o zmn oturum açtıktan sonra settings ten auto reload ve show images ayarını kaldırıp telefonundan da web/ayarlar/görünüm ayarlarından resimleri gösterme seçeneğini kaldırdığın zaman sen msn kişi listeni yenilemediğin sürece 1 sadece girişte 1 kntrüm gitmiş olacak tabii ayarlarıda yaparken kullandığın veri için 2 kntrün gitçek ama sürekli açık gözükceksin birisi sana yazmışmı veya birisi oturum açmışmı diye merak ettiğin zmnda reload butonuna basacaksın birde auto reload ı kapattığın zmn msn den kopmalar yaşayabiliyorsun bn şu an turkcell hattım ile kullanıyorum gayet memnunum 2 mb nin topu topu 100 kb sini bile bitiremedim daha int. paketi alalı 1 hafta oluyor :D ne kdr çok yazışırsan o kdr kb demektir bunuda unutmayın...

--------------- Ekleme ---------------

yapamayan olursa pm den ulaşsın...

kemal23

Üye

arkadaşım aramıza katıldığın için teşekkür ederiz. öncelikle şunu belirtmek isterim forumumuzda rep uygulaması yoktur maxicep puan sistemi vardır sorduğun soruya gelince 3110c telefonum ile bnde msn e bağlanamıyorum denediğim tüm programlar işe yaramadı turkcell ve avea hatlarım var hat değişikliği bile işe yaramıyor ama senin hattın turkcell ise sana şöyle bi bilgi verebilirim öncelikle 100 kntr yükle 20 kntr konbarana gelir sonra 25 kntr e 2mb int. paketi al ABONE 2MB yaz 2260 a gndr sana kalcak 95 kntr istediğin gibi harcarsın sonra ebuddy nin msn programının çalışmadığı telefonlar içn sunduğu wap msn hizmeti var telefonundan a gir ordan msn yahoo vs hizmetlerden birini seç sonra e-posta adresini ve şifreni girerek oturum açabilirsin eğer ben 25 kntr veripte int paketi almam diyosan o zmn oturum açtıktan sonra settings ten auto reload ve show images ayarını kaldırıp telefonundan da web/ayarlar/görünüm ayarlarından resimleri gösterme seçeneğini kaldırdığın zaman sen msn kişi listeni yenilemediğin sürece 1 sadece girişte 1 kntrüm gitmiş olacak tabii ayarlarıda yaparken kullandığın veri için 2 kntrün gitçek ama sürekli açık gözükceksin birisi sana yazmışmı veya birisi oturum açmışmı diye merak ettiğin zmnda reload butonuna basacaksın birde auto reload ı kapattığın zmn msn den kopmalar yaşayabiliyorsun bn şu an turkcell hattım ile kullanıyorum gayet memnunum 2 mb nin topu topu 100 kb sini bile bitiremedim daha int. paketi alalı 1 hafta oluyor :D ne kdr çok yazışırsan o kdr kb demektir bunuda unutmayın...

yapamayan olursa pm den ulaşsın...

kardeş teşekkür ediyorum çok güzel anlatmışsın.. 6300 da msn e gelince ben bu forumda konu açmıştım sorunsuz çalışıyor denedim de bende kullanıyorum zaten o konuya bakmanızı tavsiye ederim arkadaşlar..

cihano

Üye
arkadaşlar 2 gün öce aradı bende e buddy ayarları verilmişti bu sitede aynısını yaptım ardından.........messengerde denedim açıldı telefonum6300 eğer ayarları istiosanız veririm
yaşakmı bilmiorum ama bana buradan ulaşabilirsiniz

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
AL KARDEŞ SÜPER BİŞİ BAŞKALARINA İHTİYAC YOK!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Mig33 Öneririm

hydro

Üye
bu telefona olurmu ki acaba deneyelim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ebudy'ede
Mig33'ede
Giremeden 3err knt. gitti:S

byebye1

Üye
6300 da düzgün değil çalışan bir program yok malesef kardeş aradığın şey imkansız yani

coolflort

Üye
teşekkürler

bozo888

Üye
Ebuddy'i Öneririm En Kullanışlısı O :)

YuRTcU

YuRTcU

Üye
AL KARDEŞ SÜPER BİŞİ BAŞKALARINA İHTİYAC YOK! ömer faruk tesekkürler kardes yükledim güzel

müntezel

Üye
bir dakka 6300 msn var hemde windows livenin turkcelın haftalık 15 knt

zafeer

Üye
kanka msn bu forumda var çok güzel ben kullnıom

balza

Üye
vodafone un da var, cebinden vodafone live a gir anasayfasında wap surf var orada birkaç tane site aralarında da windows live var tıklayın kullanıcı adınızı girin bağlanacaktır...

Şarklı

Üye
yine de saol kardeş

Takipçi Satın Al

Üst Alt