6300 versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

albaycan

Üye
    Konu Sahibi
6300 versiyon
6300 telimin versiyonu 05.50. acaba yeni versiyonu varmı versiyonunu yükseltmem gerekirmi. teşkkürler.

• Beğen
Tepkiler: D€aDMaN

kemal23

Üye
6300 telimin versiyonu 05.50. acaba yeni versiyonu varmı versiyonunu yükseltmem gerekirmi. teşkkürler.

5.50 şuan çıkmış en son sürüm zaten..daha yeni bir sürümü yok henüz..ama olsa iyi olurdu tabi bazı eksiklikleri var telefonun giderseler ama nerdee :bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

6.01 sürümü çıkmış kardeş..nokia sesimi duydu :) ben yapabilmen için gerekli açıklamaları aşağıdaki konu linkinde yaptım bakabilirsin..kolay gelsin..

http://www.maxicep.com/s40-ve-java-...leme-6-01-en-son-surum-137166.html#post864873

kene06

kene06

Üye
bende 6300 var versiyonu v6.60 tlf windows gibi acılıp kapanıyor manyaq birsey oldu :)))

arif863

Üye
benimki 7,21

fmt01

fmt01

Üye
ya telefon 7.21 sürüm ama aclıp kapanıo,sinir oldum yaaaaa ne düzeltr bunu:S

ugur_deniz

Üye
slm arkadaslar ben çin malı 6300 aldım versıyonunu yukseltmem mumkunmu yardımcı olursanız sevinirim

gokhans19

Üye
Hayır çin malına yazılım yükleyemezsin.

hayalet_casper2

Üye
benim ki 7.30 yükselttim

kmlmtn

kmlmtn

Üye
benim ki 7,21 7,30 dan farkı nedir birde yazılımı güncellesem garanti dışı kalırmı??

gtasemre

Üye
garanti dışı kalmaz nsu ile güncelle. 7.30da kartpostal diye bişey geliyor ama ne olduğunu anlayamadım ayrıca ses çıkışı artıyo

New Life

New Life

Üye
arkadaşlar telefona fzla sürüm yüklemeyin zaralı

konyalisdu

konyalisdu

Üye
zararlı olsa noki neden çıkarsın aksine faydalı eksiklikleri tamamlıyolar:@

crazyvasili

Üye
ben 7.30 versiyonu yukledim bu seferde göndergim mesajlarda ( i ) harflarinden sonra boşluk bırakıyo acaba yardımcı olbilecek varmı acil.bide eski sürüm geri yuklenirmi acaba

alkabez

Üye
açılıp kapanıyorsa tel tekrar güncelleme yap

fozbay4735

Üye
7.30 u nasıl yaptınız

kıngofugur

Üye
benimkide 07.36

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
07.36 ne zaman çıkmışyaa
güya myNokia ya üyeyim. yeni versiyon bilgisi hiç gelmiyor. anca böyle forumlardan duyarsak öyle yani. ayıp bu nokianın yaptığı.

telefonu açılıp kapanan arkadaşım. eğer hafıza kartın fazla doluysa reset at derim. aynı sorun bende de vardı. 512 kullanıyorum.400 lere geldiğimde açılıp kapanmaları yapıyordu. format attım ve artık hafıza kartını düşük kapasitede kullanıyorum 150-200 mb gibi. fazla doldurmuyorum.

yukarda resrt demişim. hafıza kartına format at demek istedim yani..

restrt değil reset olacaktı o da. :) yani dostum karta format at kısacası..

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Ya şu sürüm yükseltmeyi bilmiyorum ama bir araştırayım.

asım hulusi

asım hulusi

Üye
benim kendinden 7.30 :)

jack_man

jack_man

Üye
sağol

Takipçi Satın Al

Üst Alt