6300 sensor programı cok acil lazım

Konu Sahibi
6300 sensor programı cok acil lazım
arkadaslar telefonu yeni aldım sensor programı cıkmadı içinden sizde warsa linkini werebilirmisiniz yada e postam ersen_zeki@hotmail.com şimdiden tesekkürler

ardesa

Üye
bende var verebilirim ama adım başı evet seçeneğine basman lazım.

eet ne ıse yarar o yazarsan yardımcı olabılırım

ardesa

Üye
sensör bir tür bluetoth chat aracıdır.tavsiye etmem.bluetoth ile chat yapmak istiyorsanız not defterini açın - göndermek istediğiniz iletiyi yazın-kaydedin ve yollayın programa gerek yok bunun için

sensör bir tür bluetoth chat aracıdır.tavsiye etmem.bluetoth ile chat yapmak istiyorsanız not defterini açın - göndermek istediğiniz iletiyi yazın-kaydedin ve yollayın programa gerek yok bunun için
hmm saol bılgı ıcın

iskenlii

Üye
5200 5300 vs var ben bilitorum Pbirde çok işe yaramaz silinmiyor ki bir de

C01aY

Üye
Benim 6300 da var olmuyor diyenler yanılıyor isteyen nokia.com.tr/6300 bölümünü incelesin

sıs dosyası var mı 6300 için

ardesa

Üye
6300 s40 çalıştırır sis çalıştırmaz....

msdony

Üye
ya 6300 da kullanılabiliyomu

byebye1

Üye
sesnsor un ney olduğunu söyleyebilirmisin

yk_cı20

Üye
ya bluetoth tan chatleşmeye gerek yokki adam zaten yanında konuş boşuna zahmete girmeye gerek yok bende de sensor vardı sildm boşuna yer kaplıyo

jatvalca

Üye
6500s orjinalinde var ama işe yaradığını pek görmedim öylece durup duruyo

bunu bi dene

ardesa

Üye
ya bluetoth tan chatleşmeye gerek yokki adam zaten yanında konuş boşuna zahmete girmeye gerek yok bende de sensor vardı sildm boşuna yer kaplıyo

eğer sınavdaysan telefonun yanındaysa biraz olsun kopya çekebilme umudun olabiliyo(ama bu zamana kadar çekemedim ben)(okullar kapandı)