6300 mp4 oynatıcı bir program arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

orhan_77

normalde acıyor ki zaten niye mp4 proramı istiyorlar hala anlamış degilim.ben güzel güzel seyrediyorum mp4 leri programsız

N99CU

Üye
6300 mp4 calıştırmazmı

byebye1

Üye
6300 da mp4 oynatıcı programm yükleyemessin telefonun kendi özelliğinden olsa gerek programları çalıştırmıyor :S

nur-ka

nur-ka

Üye
arkadaşlar benim telefon 6300 fakat mp4 oynatmıyor nasıl oluyorda sizinkinde oynatıyor anlamadım

konyali_420

Üye
ya mp4 programı varmı yokmu neden uzatıyorsunuz kı bu kadar yok su bu dıye o cozumlerı herkes bılır onmelı olan varmı YOKMU bılgınız varsa yazın yoksa sacma sacma konusmayın aranızda ne kadar kendını cem yılmaz zanneden var

tahax

Üye
Merhaba; ben de telefonu ilk aldığımda bayağı zorlandım mp4 olayında ama sonunda çözdüm. Total Video Converter programıyla mp4 e çevireceğin videonun ebat ayarlarını qcif(176X144) olarak seçersen mp4 filmleri rahatlıkla izleyebilirsin.:D

176X144 mü yapmamız gerekiyor illa mp4 izlememiz için 240X320 olmuyo mu?

taha2444

Üye
arkadaşlar bence en iyi dönüştürücü OJOsoft Total Video Converter tavsiye ederim çok kullanışlı.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 6300 ın içine atılıp,her tür video dosyasını çalıştıran bir program var mı?

Anlhnta

Anlhnta

Üye
eğer mp4 istiosan 6300'da ekran boyutunu ya 176x144 yada tam ekran için 128x96 yapın mp4'kalitesinin tadını cıkarın =)) benim önerebileceğim program Format Factory :))

omer1230

omer1230

Üye
format factory programı süper her telefon için özel conver ayarı var

b_cakir78

b_cakir78

Üye
6300 da tv seyretemezsınız ayrıca mp4 de oynatamazsınız boyle bırşey yok

eseslieko

eseslieko

Üye
176x144 boyutuna nasıl çeviririm mp4 oynatması için özel bi ayar gerekiyormu bazı arkadaşlar oynatmadığını söylüyorlar

Love Prince

Love Prince

Üye
6300de sadece 3gp uzantılı videoları izleyebilirsiniz

enesakan96

Üye
formatfactory var bende rahat rahat çevirip izliyorum yapmanız gereken bu linkten programı indirip kurup tümünü mp4 den çıktı ayarına girip video boyutunu 176x144 QCIF yapmak ben rahat rahat film atıp seyrediyorum

turgut4127

Üye
burda var hemen de inio ;)

muhammed_97

muhammed_97

Üye
bencede bende 3gp ye çevirip izliyorum zamanında bnde çok araştırdım

fent05

Üye
üşşşşşşşşş

--------------- Ekleme ---------------

6303 göre varmı ya lühfen yardımmmmmmmmmmmmmmm

SaWLeaDeR

SaWLeaDeR

Üye
yoooo 6300 mp4 çalıştırmıyor bende desteklenmiyor diyor bende ben çoooık denedim çaılıştırmayı

SaWLeaDeR

SaWLeaDeR

Üye
6300 zaten mp4 leri destekliyor çalıştırır senin dosyanda hata vardır ondan olabilir

fent05

Üye
evt

Takipçi Satın Al

Üst Alt