msdony Üye ya uygulama hatası veriyosa programın seçeneklerden uygulama erişimindeki herşeyi her zaman sor yapın tekrar deneyin sorun çözülecektir
ya uygulama hatası veriyosa programın seçeneklerden uygulama erişimindeki herşeyi her zaman sor yapın tekrar deneyin sorun çözülecektir
Doğuş Pertez Admin http://www.maxicep.com/java-uygulamalar-programlar/filelock-java-dosya-sifreleme-programi-75516.html
zafeer Üye ya kardeşler herkes file look dio bi deneyin be once çalışıomu die ben yaptım bütün önemli resimlerim şifreli açamıom bari bunu soleyenler şimdi bana bi yardım etsin
ya kardeşler herkes file look dio bi deneyin be once çalışıomu die ben yaptım bütün önemli resimlerim şifreli açamıom bari bunu soleyenler şimdi bana bi yardım etsin
dogandoganay Üye skader' Alıntı: al kral sana file lock Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hayırlı olsun güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... sğolasın biadler
skader' Alıntı: al kral sana file lock Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hayırlı olsun güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... sğolasın biadler
rojinam Üye Bok çalışıyor çalışmıyo dosyayı buluyor ama açmıyor............yokmu başka bir prog.daha heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
Bok çalışıyor çalışmıyo dosyayı buluyor ama açmıyor............yokmu başka bir prog.daha heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
merve_12 Üye olmucam lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olmucam lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn