6220 classic veya 5800 aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
    Konu Sahibi
6220 classic veya 5800 aranıyor
acil 6220c veya 5800 aranıyor

toweep

Üye
3 aylık kvk garantili 6220 c garmın navıgasyon yazılımı uzerinde. 400 tl ye veririm

tusmanxp

Üye
çanakkaleden ben satıyorum...6220 classic...gps ve harita yüklü...haziran 2009 da alındı...garantili...
düşünürsen anlasırız...,
mail:[email protected]

kanturk_

kanturk_

Üye
5800 alırsan kutusu garantisi kulaklığı usbsi filan hepsi içinde daha jelatini kaldırmadım [email protected] fiyatını burdan konuşalım .

efem55

Üye
arkadaşlar
5800 expres müzicmi alacaksınız almayın istenilen bedeli telefon yapmıyor ben aldığım güne lanet ediyorum kamera sistemi kiç bir şekilde iyi olmuyor fotoğraflarda berbat gerçek 3 mp değil vega kamera gibi çok pişmanım
fotograf çekimi olarak samsung lar daha iyi 3 mp samsun 5 mp nokiaya bedel denedim gördüm nokıa gerçek rakamlarla yansıtmıyor haberiniz olsun
üstelik 750 tl den aldım 3 ay oldu hemen fiyat düşürüyorlar aldığımdan 1 hafta sonra 550 tl oldu lanet ediyorum nokiayı bir daha tövbe bilginiz olsun diye söledim bir dostt......

--------------- Ekleme ---------------

telefonun video çekimi ve fotoğraf çekimi dışında şikayetim yok farklı algılamayın :)

kanturk_

kanturk_

Üye
arkadaşlar
5800 expres müzicmi alacaksınız almayın istenilen bedeli telefon yapmıyor ben aldığım güne lanet ediyorum kamera sistemi kiç bir şekilde iyi olmuyor fotoğraflarda berbat gerçek 3 mp değil vega kamera gibi çok pişmanım
fotograf çekimi olarak samsung lar daha iyi 3 mp samsun 5 mp nokiaya bedel denedim gördüm nokıa gerçek rakamlarla yansıtmıyor haberiniz olsun
üstelik 750 tl den aldım 3 ay oldu hemen fiyat düşürüyorlar aldığımdan 1 hafta sonra 550 tl oldu lanet ediyorum nokiayı bir daha tövbe bilginiz olsun diye söledim bir dostt......

arkadaşım alacağın telefonu önce araştırıp sona alcaksın bilmişlik yaptığımı sanma bu işlerden anlarım şu an dünyada nerdeyse bütün ülkeler sony ericsson kullanıyor ve boşuna bu markayı tercih etmiyolar nokiayı çok az ülke kullanıyor bizde bu ülkelerin içindeyiz nokianın tek iyi yönü dış görünüş hiç bir şekilde modifiye edilmiyor modifiyeden kastettiğim sesini yükseltme kamera sürücüsü vs. sonyericsson hem müzik kalitesi hem kamera hemde sağlamlık açısından en iyi marka ben k790 da kullandım n73 de n73ün tek artısı dışardan görünce iyi bi telefon gibi görünmesi ses kalitesi çok itici joystikini kaç sefer değiştirdiğimi hatırlamıyorum ve kamerası video açısından vga gibi fotoğraftada kenarlarda morluklar ve karıncalanma oluyor k790ın sesini yükselttim n73ten daha kaliteli ve biraz daha yüksekti joystiki halen ilk günkü gibi zaten kamerada xneon flash var bu flashla gece moduna bile gerek yok ama koymuşlar nokianınki sadece göz boyama carl zeiss filan hikaye samsungda iyi telefondu ama e250 den sonra soğudum

erimss

erimss

Üye
sony ericsson larında joystikleri bozuluyo

kanturk_

kanturk_

Üye
erimss kardeşim bende k790 var şu ana kadar sadece hoparloru patladı joystikte hiçbir sorun olmadı hoparlorude acoustikle patladı zaten XD

yasinyasar

Üye
6220c var çok temiz 350 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt