600 mhz işlemci ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
600 mhz işlemci ?
600 mhz'lik işlemcili s5670 ile ard ardına kaç program çalıştırabilirim._?
kaç program kaldırır ve neler yapılabilir bu 600 mhz ile

nexpow

nexpow

Üye
bunu bilemessin programına göre degişir genelde ram bu işde büyük rol oynar telefonun fiyatı 500/600lerde gidiyo degmez derim onun yerine paran varsa galaxy s yok okadar param yok diyosan galaxy ace al ben kullanıyorum tek sorunu flas player cünkü flas playerin yeni versiyonu 1 Ghz işlemci istiyo telefon alcaksan önerim

galaxy s 2
galaxy s
galaxy ace
wave veya wave 2de olabilir fakat bada işletim sistemine sahip hangisi bütcene uyuyo ise onu al fakat pek pahalıyada kaçmak iyi degil çünkü telefon cok hızlı bir şekilde gelişiyo o yüzden aldıgın telefondan cabucak sıkılabiliyosun

ultrayer6

ultrayer6

Üye
işlemciye ne bakar panpa, iphone 3g 'nin işlemcisi 300mhz fakat neler yaptığını biliyoruz :)

FQXT

FQXT

Üye
iyide iphone 3g ve 4 te multitasking yok ne daha dogrusu ios ta yok ,uydurma bi işlem yapıyor multitasking diye,1ghz de android multitaskingle aynı anda herşeyi kolaylıkla yaparsın + galaxy s le cosuyor ...

ultradeniz6

Üye
örnek verdim güzel kardeşim benim.

nexpow

nexpow

Üye
bence bu iPhonu gözüzünüzde büyütüyonuz

yunuss.10

yunuss.10

Üye
çok sayıda uygulama açabilmen için RAM miktarının fazla olması lazım , Flash Player için de ARM 11 tabanlı eski bi işlemci olmamalı

lazoopol

Üye
galaxy fit ile 11 uygulama açtım ard arda...fakat 2.3 sürümüyle ram kullanımı arttı nedense...

turancen

turancen

Üye
Bende gio mevcut,150 mb ram var, ram hayatta dolmuyor, işlemci 800 mhz, iphone da multitask yok demişler, iphone nun hepsinde multitask var bilginize. bilmeden konuşmayalım, param olsa gider iphone 4 alırdım, ömür boyuda kullanırdım, nedenmi herşeyi karşılıyor, şu anda en fazla uygulama alana sahip iphone dur. oyunların ve uygulamarın hepsi, bütün iphone sürümlerinde çalışmaktadır. android gibi piyasa yapacam diye karışık yapmamıştır telefonları.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
sadece işlemciyle olmuyo bu işler ram de önemli

hakandaspinar

hakandaspinar

Üye
Walla hocam fazladan 750 tl vericeksen al iPhone 4 hava yaparsin ama Android 1 ghz 500 ve üstü rami olan bi htc se Samsung hatta hoşuna giderse lg al keyfine diyecek olmaz heryerden pc aramadan takil alabildiğine :)

turancen

turancen

Üye
galaxy gio ve ace için flash desteği bilgisi geldi, yakında sunulacaktır bilginize :aha:

Ocean258

Ocean258

Üye
işlemci kadar ramde onemlı işlemcının performasına bire bir etkılı cunku.. işlemcisi daha ufak boyutta olmasına ragmen ondan yuksek olan telefonlardan cok daha ıyı calısan bı suru ornek var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt