6 Yabancı Konusu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SALVADORE

SALVADORE

Üye
    Konu Sahibi
6 Yabancı Konusu.
Ben düşünce olarak tüm yasakların kaldırılmasından yanayım. Fenerbahçeli yöneticiler diyor ki; uluslararası arenada başarılı olmak için yabancı futbolcu sınırlamasının kaldırılması lazım. Galatasaray UEFA kupasını aldığı zaman Arsenal'de kaç yabancı futbolcu oynadığından haberiniz var mı? Ben söyleyeyim: 11

Birde bu yöneticilerin sözlerini sonuna kadar savunan ama her fırsatta tarafsız olduklarını belirten spor yazarları var. Bunlardan biri de Ercan Saatçi. Ercan Saatçi pazartesi günü Lig TV'nin Serbest Atış programına katıldı. Ercan Saatçi'ye soruyorlar "Şampiyonluğa hangi takım yakın?" diye. Ercan Saatçi cevaplıyor: "Eğer futbol kulislerinde konuşulanlar olmazsa şampiyonluğa Fenerbahçe daha yakındır" diyor ve "Futbol kulislerinde Fenerbahçe kupayı, Galatasaray'ın da ligi alacağı konuşuluyor" diyerek devam ediyor. Yani demek istiyor ki; Fenerbahçe yönetimiyle, stadıyla, maddi durumuyla Galatasaray'dan daha iyi, fakat Galatasaray'ın sözü bizimkinden fazla geçiyor. İşte böyle yazarlar kulüp menfaatlerini korumak için, Fenerbahçe gibi bir kulübü küçük düşürdüklerinin farkında değiller. Bu işin bir yönü. İkinci yönü ise tehlikeli bir boyuttadır. Yani Fenerbahçe şampiyon olursa konuda hiç bir şaibe yok, ama Galatasaray şampiyon olursa şimdiden şaibe iddalarını ortaya atalım" demek istiyor sevgili Ercan Saatçi.

Yapmayın beyler yapmayın, şampiyonluk, bir kişinin burnunun bile kanamasına değmez. Bu bir spor. Bırakın bu söylemleri de, şampiyonluk yarışını ve heyecanını ağız tadıyla doyasıya yaşayalım.Sonunda da birinciyi de ikinciyi de alkışlayalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt