6 puanlık final maçı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
6 puanlık final maçı


"Rakip sahada zor maç olacak. F.Bahçe dahil kalan 5 haftada kazandığımız takdirde şampiyon olacağımıza inanıyorum!"

ADINA YAKIŞIR
Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Nihat, hafta sonundaki derbinin şampiyonluğu belirleyecek kadar önemli olduğunu söyledi. F.Bahçe ile 6 puan değerinde bir final maçı yapacaklarının altını çizen milli futbolcu, "Zor maç, rakibin sahasında oynayacağız. F.Bahçe dahil, kalan 5 maçımızı kazandığımız taktirde şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

HAK ETMEK!
Çok kritik bir döneme girdiklerini ifade eden Nihat, takımdaki sakat oyuncu sayısının fazla olmasının da büyük bir şanssızlık olduğunu ifade ederek şöyle devam etti: "Ancak alınan kötü sonuçlarda hiçbir zaman bu sakatlıkların arkasına sığınmaz. Sahaya çıkan her futbolcu o formayı hak ettiği için Beşiktaş'ta oynuyor. Aksini düşünmek hatadır."

Fotomaç​
 


'Davut

'Davut

Üye
6 puanlık maç...

Söylemekle olmuyor bakalım sahada gösterebilicekler mi bunu..?:D
 
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı Nihat'ım. Ayrıca lafla peynir gemisi yürümez. Söylemekle olsaydı ohooooo. Esas maharet bu işi sahada göstermek.
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Şampiyonluk da pek umudum yok açıkçası, Bursa ile 4 puan fark var, 5 maç kaldı Bursa nin biri hükmen 3 şuan 4 maç, en az birini kaybedecek birini berabere kalacak ve de biz hepsini alacağız da ohooo, açıkçası bursa şampiyon olsun isterim, şu yaşantım da bir Anadolu klübünün şampiyonluğunu görmek çok büyük bir istek olmasa gerek. Tabi buna izin verirlerse.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt