6 milyon TL uçtu gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
6 milyon TL uçtu gitti


Sezona çok iyi başlayan Galatasaray son 17 günde aldığı 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucu ciddi gelir kaybı yaşadı. İşte tüm gelişmeler ve haberin detayları burada...

Sezona fırtına gibi giriş yapan ancak Şampiyonlar Ligi'nde 1-0 kaybettiği Manchester United maçıyla birlikte düşüşe geçen Galatasaray kötü gidişi bir türlü önleyemiyor. Manchester United, Orduspor ve Braga'ya yenilen, Eskişehirspor'la da son dakikada yenen golle berabere kalan Galatasaray'ın aldığı kötü sonuçlar kasasına da olumsuz yansıdı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 2 maçtan da boynu bükük ayrılan sarı kırmızılılar 4.6 milyon Euro'yu kasasına koyma fırsatını teperken, ligde alınan 1 mağlubiyet ve 1 beraberliğin Galatasaray'a faturası ise 1 milyon 350 bin TL oldu.

Böylelikle Galatasaray'ın 17 günlük kaybı 6 milyon Euro'yu buldu. Kulüpler bazında Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde galibiyete 1 milyon Euro, beraberliğe ise 500 bin euro prim veriliyor. Türkiye'de ise takımlar galibiyet başına 900 bin TL'yi kasasına koyarken, beraberlikte 450 bin TL kazanıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt