6 Metre Uzaklıkta Şarj Edebilen Router

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
6 Metre Uzaklıkta Şarj Edebilen Router
Bir dönemin ilgi görerek bir çok firmanın benzer ürünler ortaya çıkarmasına sebep olan kablosuz şarj cihazları günümüzde halen istenilen noktaya gelmedi.Energous geliştirilen router bu durumu değiştirecek gibi...

WattUp isimli bu cihaz Wi-Fi sinyalleri üzerinden cihaza bağlanarak sinyal gönderiyor ve cihazlar bu sinyalleri DC akıma çevirerek şarj olabiliyorlar.Bu işlemi yapabilmek için cihaz verici kullanarak istediğiniz noktadan konumlandırılarak cihazın şarj olmasına olanak sunuyor.

Patent başvurusunun onaylanmasını bekleyen sistem tek bir verici ile telefon ve giyilebilir cihazların hepsini şarj edebiliyor. Router'ın en güzel özelliği ise şarjı az kalan cihazları tespit ederek istenilen düzeye kadar şarj edebiliyor olması.


Aynı Wi-Fi ağı üzerinden 6 metreye kadar şarj edebilme imkanı sunan WattUp CES 2015 tanıtımında iPad ile başlatılan şarj işleminin ürünün tam sürümünde otomatik olarak yapılabileceği ve bir şarjı dolduğunda şarjı az kalan cihazın şarj edilmeye başlatılacağı belirtiliyor.

WattUp'un 2016 yılında kullanıcılarının hizmetine sunulması bekleniyor.Bu süreçte ise firmanın amacı büyük fonlar elde ederek ürünü geliştirmek.

Kaynak :
 
SHS

SHS

Üye
Şarj etme biçimi çok garip
 
  • Beğen
Tepkiler: hamzadernek


Üst Alt