6.5 inçlik iPhone X Plus Panel Görüntüsü, LG OLED Fabrikasından Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
6.5 inçlik iPhone X Plus Panel Görüntüsü, LG OLED Fabrikasından Sızdırıldı
Apple'ın sonbaharda tanıtması beklenen ve en büyük ekranlı iPhone olacak iPhone X Plus'ın ekran paneli olduğu iddia edilen bir görüntü, LG'nin OLED ekran fabrikasından sızdırıldı.





Bugün, Çinli bir Mac formundan iPhone X Plus'a ait olduğu iddia edilen bir ekran paneli görüntüsü paylaşıldı. Panelin, şu anda satışta olan 5.8 inçlik iPhone X'ten oldukça büyük olduğu iddia ediliyor ve bu görüntünün Vietnam'daki LG OLED ekran fabrikasından geldiği belirtiliyor.



Apple'ın bu sonbaharda üç yeni iPhone'u piyasaya süreceği, uzun zamandır iddia ediliyordu. Bu cihazların hepsi geçen sene piyasaya sürülen iPhone X'le çok benzer bir tasarıma sahip olacak. Bu modellerden bir tanesi mevcut iPhone X'in ekran boyutu ve özelliklerine sahip olacak. Bir diğer cihaz ise 6.5 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip olacak. Son olarak üçüncü modelin ise 6.1 inç büyüklüğünde LCD ekrana sahip olduğu iddia ediliyor.

Tüm bu söylenir ve sızıntılara ek olarak bugün Bloomberg tarafından yayınlanan bir haberde, iddia edilen özellikler doğrulanırken, cihazlara yabancı olmayan kişiler tarafından elde edildiği iddia edilen yeni bilgiler de paylaşılıyor.



İddialara göre en büyük iPhone, 6.5 inç'ten takın bir büyüklükte ekrana sahip olacak. Tasarım olarak da iPhone X'in paslanmaz çelik gövde, cam arka panel ve çentik tasarımı gibi özelliklerini barındıracak. İPhone x Plus adını alacağı iddia edilen bu cihazın prototip modelinde üzerinde 1,242 x 2,688 çözünürlükte OLED bir ekran olduğu belirtiliyor. Eğer bu gerçekse, iPhone X Plus, şimdiye kadar ki en yüksek çözünürlüğe sahip olacak diyebiliriz. Telefonun gövdesi ise çerçevesiz tasarım sayesinde iPhone 8 Plus ile aynı büyüklükte olacak.



Ayrıca, Apple'ın iPhone X'in halefini, Altın renk seçeneği ile birlikte sunmayı planladığı belirtiliyor. Altın renk seçeneği, iPhone X için de planlanmış ancak üretimdeki sorunlar nedeni ile son anda vazgeçilmiş. Bununla birlikte Premium seviye iki 2018 iPhone modelinin Apple A12 yonga seti ile güçlendirileceği belirtiliyor.
6.5 inçlik iPhone X Plus Panel Görüntüsü, LG OLED Fabrikasından Sızdırıldı
 


Üst Alt