5800 "Yüklenemiyor!" Hatası !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dzynn

dzynn

Üye
    Konu Sahibi
5800 "Yüklenemiyor!" Hatası !
Selam arkadaşlar..

Spb Mobile Shell 3.5 Kurdum 5800 ıma fakat bikac şey oldu hala çözemediğim ve bi türlü çalışmamaya başladı kaldırıp kursam da farketmedi.. bende sistem dosyalarından onun dosyalarını buldum ve sildim, şimdi de yüklemek istediğimde yüklemenin sonuna yaklaşırken sadece " YÜKLENEMİYOR!" diyip yükleme iptal oluyor! oysa ki daha önce kurduğum aynı sis pakedini kullanıyorum. neden böyle bişey oldu nerede yanlış yaptım çözemedim..

Nasıl düzeltebilir-aşabilirim bu sorunu..
 


celibar

celibar

Üye
programı yöneticiden kaldırsaydın.böyle sorunla karşılaşmayabilirdin.programın eski atıkları yüklenmesini engel olabilir.tam temizleme için format at.düzelebilir.
 
dzynn

dzynn

Üye
    Konu Sahibi
yöneticiden kaldırdım zaten :S olmadı tekrar kurup batch uninstaller la kaldırdım nuldel ile kalan artıkları temizledim yok :S

formatı en son çare olarak kullanmak istiyorum :s
 

ömer_21

Üye
kesin sonuç format ben de de bi kere öyle oldu forma attı her şey eski haline geldi
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
pc den sis dosyasını aç bi klasöre ordan tüm program dosyalarının konumlarına bak.. mesela sys klasöründekiler private dekiler... hepsini sil ki hiç artık dosya kalmasın.. anca böyle yapabilrsin. sis dosyasını nasıl açacam diye sorarsan forumda ara derim ben upload ederdim ama internetim çok yavaş :S eğer yine de bulamazsan programları imzalamak için kullanılan programlar var onlarda sis dosyalarını unpack etmeye yarıyor..... umarım yardımcı olmuşumdur..
 
eRRddEm

eRRddEm

Üye
kardeş aynı sorun bendede var dosyalar tam yüklenirken yükleme iptal olup yüklenemiyor diyor çözümünu bulduysan banada açıklarsan sevinirim..
 
haltie

haltie

Üye
eski program atıkları sebep olabilir eğer çok önemli bilgileriniz yoksa ve yedekleme yaptıktan sonra hard formatı deneyebilirsiniz
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
bence hard format at
 
eRRddEm

eRRddEm

Üye
sağolun arkadaşlarda peki bu hard formatı hafıza kartı içindeykenmi atıcaz çünkü hafıza kartını çıkartıp atmıştım bi ara bi değişme olmamıştı..

--------------- Ekleme ---------------

hard format yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşu olmuyomu arkadaşlar? ve hafıza kartını çıkartmak gerekiyomu atıklar için kalmasımı gerekiyo yoksa? :/ sinirlerim bozuldu yaa o kadar oyun vs.yüklemeye çalışıyorum yüklenemiyor diyip duruyor tam ortasında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt