5800 XM için ofice programı - QuickOffice

Sponsorlu Bağlantılar

chass

chass

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM için ofice programı - QuickOffice

Arkadaşlar konu eğer daha önceden açıldıysa şimdiden özür dilerim.Ben bu programı bulana kadar göbeğim çatladı desem yeridir.Neyse program 5800 XM gayet güzel çalışıyor, başka telefonlarda denemedim, onun deneyen arkadaşlar olursa buraya görüşleriniz yazmasını rica ederim.
Program bilindiği üzere ofis dosyalarını açmanıza ve onların üzerinde uygulama yapmanızı sağlıyor.Bu açıdan çok kullanışlı bir program.Herkese tavsiye ederim. Yine denemekte fayda var (h)
Rar için çıkaracağınız dosyaları sırasıyla kurun ve kullanmaya başlayın.
Dili ingilizce eğer türkçesini bulabilirsen yine aynı başlık altın yayımlayacağım arkadaşalar.
Teşekkürlerinizi bekliyorum.
Link için:

• Beğen
Tepkiler: volf1111, baycik, farukdmn ve 1 kişi daha

chass

chass

Üye
    Konu Sahibi
site içinde yaptığım araştırmalarda hiçbiri telefonuma yükleyemedim, eğer böyle bişey olduğunu bilseydim konuyu açmak için bu kadar zahmete girmezdim kardeşim.

chass

chass

Üye
    Konu Sahibi
Link:

jose907

Üye
teşekkürler

kdr1903

kdr1903

Üye
kardeşim saolasın.. sertifika sorunu werio çözümünü söleyebilir misiniz? bu prg tam bana göre

--------------- Ekleme ---------------

Symbian v9.4 Ofis Uygulamaları biraz araştırma yapsaydın burada aylar önce verdiğimizi görürdün..
kardeşim saolasın.. sertifika sorunu werio çözümünü söleyebilir misiniz? bu prg tam bana göre

orhaan48

orhaan48

Üye
kardeşim emeğine çok teşekkürler ama tele atamadım ben bluetooth bağlantısından denedim fakat olmadı genede emeğine sağlık

zfrsc

Üye
usta 5800 office programları yüklemiyor bi yardımcı ol yaaa

--------------- Ekleme ---------------

nadir abi 5800 office programı yüklenmiyor güvenlik hatası veriyor bu konuda yardımcı olabilirmisin cevap yazarsan sevinirm

nervous.06

Üye
emeğine sağlık

Revengeful

Emekli Yönetici
tşkler

sayika

Üye
Ben bu office i yükleyemiycem galiba sertifika tarafından kısıtlandı yazıyor ...

Pisiqo12

Pisiqo12

Üye

musabozcan

Üye
neden sertifikaladığız şekilde komuyosunuz?

ismetoz

Üye

Arkadaşlar konu eğer daha önceden açıldıysa şimdiden özür dilerim.Ben bu programı bulana kadar göbeğim çatladı desem yeridir.Neyse program 5800 XM gayet güzel çalışıyor, başka telefonlarda denemedim, onun deneyen arkadaşlar olursa buraya görüşleriniz yazmasını rica ederim.
Program bilindiği üzere ofis dosyalarını açmanıza ve onların üzerinde uygulama yapmanızı sağlıyor.Bu açıdan çok kullanışlı bir program.Herkese tavsiye ederim. Yine denemekte fayda var (h)
Rar için çıkaracağınız dosyaları sırasıyla kurun ve kullanmaya başlayın.
Dili ingilizce eğer türkçesini bulabilirsen yine aynı başlık altın yayımlayacağım arkadaşalar.
Teşekkürlerinizi bekliyorum.
Link için:

dosya nerde peki bende sadece dosya paylaşım diye bir yer çıkıyor

Üst Alt