5800 xm Acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abbaskilli

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm Acılmıyor
Arkadaslar Telefona 2-3 gün önce hard format attım sorunsuz kullanmaya devam ediyordum bugun sabah telefonu tus kilidini acmaya calıstım telefon kapalıydı telefonu acmaya calıstım ekrana görüntü gelmedi..Telefonu sarja bağladıgınız zaman beyaz bir fon üzerinde mavi nokia yazısı cıkması gerekirken oyle birşeyde gerceklesmiyor. Telefonun acmaya calıstıgında ekrana siyah bi görüntü geliyor tus ısıkları yanmıyor ve titremiyor. Hafıza sim kartı cıkartıp acmayı denedim olmadı tekrar hard format atmayı denedim olmadımn sorun ne olabilir?

Symbianist

Symbianist

Üye
Arkadaslar Telefona 2-3 gün önce hard format attım sorunsuz kullanmaya devam ediyordum bugun sabah telefonu tus kilidini acmaya calıstım telefon kapalıydı telefonu acmaya calıstım ekrana görüntü gelmedi..Telefonu sarja bağladıgınız zaman beyaz bir fon üzerinde mavi nokia yazısı cıkması gerekirken oyle birşeyde gerceklesmiyor. Telefonun acmaya calıstıgında ekrana siyah bi görüntü geliyor tus ısıkları yanmıyor ve titremiyor. Hafıza sim kartı cıkartıp acmayı denedim olmadı tekrar hard format atmayı denedim olmadımn sorun ne olabilir?

sistem çökmüştür. phoenix ile flashlamayı dene olmazsa teknik servise götür.

tabi öncelikle şarj aleti, batarya, şarj girişi gibi şeyleri kontrol et derim ben.

abbaskilli

Üye
    Konu Sahibi
Bunun için ana menü ekranında iken *#0000# yazıyoruz.Ekranda telefonumuzun RM kodu ve versiyon numarası yazar.Bu RM numaralı flashı telefonumuza yukleyerek güncelleyebilir veya dilini türkçe yapabiliriz.

bu kodu telefonu acmadan nasıl öğrenebilirim?

Symbianist

Symbianist

Üye
sen telefonun arka tarafındaki kodu da bilsen yeter
daha doğrusu arka tarafta imei yazan yerde hepsi yazar rm de product code da

abbaskilli

Üye
    Konu Sahibi
eyw hocam aksam denicem sonucu burdan yazarım

abbaskilli

Üye
    Konu Sahibi
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.

Initializing
Scanning image files...
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...

böyle bir hata veriyor hocam ne yapıcam ?

Symbianist

Symbianist

Üye
Tam orda yazdığı gibi dead phone flashing seçtin mi ?

abbaskilli

Üye
    Konu Sahibi
Evet sectim bugun servise verecektim ama telefonu öğlen 2 ye kadar calısıyolarmıs pazartesiye kaldı

Symbianist

Symbianist

Üye
Hadi bakalım geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...