5800 touch facebook düzeldi=>

Sponsorlu Bağlantılar

emraha

Üye
helal kardesim sana

Barbo2

Barbo2

Üye
eyvallah kardeş

----------Eklendi @ 11:35:58 ---------- Yazıldı @ 11:29:45 ----------

Turkcell halâ düdüklüyo sizi farkında değilsiniz. Vodafone da sınırsız internet 7,99 tl ! Sadece face değil nereye girersen gir. Ben bazen 400 mb lık film indiriyorum. Reklam gibi oldu ama milleti uyandırmak lazım.

6 ayda indiriyondur o hızla :) 400 mbytı turkcell 39lira 4gb 2/3 mbps hız napayım vodafonun dandik internetini video bile oynatmıyo o hiz

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben yine o facebook uygulamasından giricem ama beklediğimize değmiş. :oke:

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
vodafonede sınırsız var fakat yavaş. turkcellde sınırsız yok ama vodafoneden kat kat hızlı. çıkmaz içine giriyoruz. aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. :ehe

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
bugün touch'a giremyrm arkadaslar baglantı hatası diyor bi arkadasta da öyle genel bi sorun mu var acaba

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
vodafonede sınırsız var fakat yavaş. turkcellde sınırsız yok ama vodafoneden kat kat hızlı. çıkmaz içine giriyoruz. aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. :ehe

Paketi Aşınca Tl Almıyor Mu Alıyor :)

'Patron

'Patron

Üye
hızı iyi. download hızı kötü

'Patron

'Patron

Üye

Valla Sizlere Hayranım Ben Download Yapmadan Duramıyorum Her Gördüğümü İndiriyorum :D
Ben yapamıyorum fazla ya bıde onumu beklıcem.Alıyorum linkleri film izlerken arkadan downloading :D:ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
dur bi bkem yha

Takipçi Satın Al

Üst Alt